IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

KENANACO AKIN SÖZEN ANLAŞMASIKENANACO AKIN SÖZEN ANLAŞMASI
Tarih : 18.02.2013 12:06  - Benzer Haberleri Göster


Yüreğir Belediye Başkanlığı Koşusu'nu KENANACO kazandı

17 Şubat Pazar günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen YSeyhan Belediye Başkanlığı Koşusu'nu (KV 8 / S / DHÖW) Turhan Çakar'ın KENANACO (Kaizbert - Leylo / Aknasip) isimli safkanı,  jokeyi Akın Sözen ile 1400 metre kum pistte 1.37.89’luk derece yaparak kazandı.

Beş ve daha yukarı yaşlı 5 safkan Arap atının katıldığı koşuda, ŞİMŞEĞİM (Haberbatur-Suruç Yıldızı/Demirkır) ikinci, BABA ALTAR (Yalaz-Kırnokta/ Noktabatur) üçüncü, KARAÜZÜM  (Halid-Biriçimsu/Batyskaf) de dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşunun farkları 1/2 Boy - 1 Boy - Uzak şeklinde gerçekleşti.

KENANACO başarılı koşularına bir yenisini eklerken 78. startında 26. birinciliğine ulaştı. Safkan son olarak aynı hipodrom ve pistte 9 Şubat Cumartesi günü 1900 metre mesafeli Tarsus Belediye Başkanlığı Koşusu’nu (KV-8 / S / DHÖW) kazanmıştı.Koşu sonrasında yapılan törende kazanan atın sahibine vekaleten Adil Tekinalp'e kupasını ve çiçeğini Yüreğir Belediyesi Başkan Yardımcısı Ertuğrul Bozkurt verdi.Kupa törenine Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu da katıldı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim