IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DÜNYA VET.HEKİMLER GÜNÜ KOŞUSU GALİBİ YILDIRIMBEY OLDUDÜNYA VET.HEKİMLER GÜNÜ KOŞUSU GALİBİ YILDIRIMBEY OLDU
Tarih : 26.04.2015 08:12  - Benzer Haberleri Göster
Dünya Vet. Hekimler Günü Koşusu’nda
kazanan YILDIRIMBEY oldu

2001 yılından itibaren her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü kutlanmakta olan Dünya Veteriner Hekimler Günü adına düzenlenen koşu (Açık - A3)  bu yıl, 25 Nisan Cumartesi günü 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda gerçekleşti. Bu önemli koşuyu Hülya Yıldırım’ın YILDIRIMBEY (Sabırlı - Dicoş / Sun Music) isimli safkanı, jokeyi Halis Karataş ile kazandı.

Çim pistte 1400 metre mesafe üzerinden gerçekleştirilen koşuya 4 ve yukarı yaşlı 7 İngiliz atı katıldı. Birincilik ikramiyesi 126.000 TL olan koşuda ikincilik için kıyasıya bir mücadele yaşanırken, bu mücadeleden CHANTALLE RUA (Mountain Cat - Greenest Hills / Danehill) galip ayrılan isim olurken, STAR OF MELİH (Scream To Scream - Viola / Sri Pekan), üçüncü, dış kulvara yakın yaptığı atakları ile ENYALIOS (Win River Win - Gagkoş / Bijou D'Inde)  da dördüncü oldu.

Kazanan YILDIRIMBEY için koşunun bitiriş derecesi 1.21.85  olurken, koşuda farklar 1 Boy - Burun - 1/2 Boy şeklinde oluştu.
2015 yılındaki ilk birinciliğine Dünya Veteriner Hekimler Günü Koşusu (A3) ile ulaşmayı başaran Sabırlı temsilcisi YILDIRIMBEY son olarak; 18 Ekim 2014 tarihinde yine 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda katıldığı (A2) koşuyu Ahmet Çelik idaresinde kazanmayı başarmıştı.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in telgrafının okunmasının ardından Şeref tribünü'nde kupa törenine geçildi. Koşuyu kazanan atın sahibine vekaleten Fırat Yıldırım'a kupasını, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Vekili ve Y.K.K. Başkanı Dr. Nihat Pakdil verdi.
Türk Veteriner Hekimler Birliği Konsey Başkanı Talat Göze, kazanan atın antrenörü Adil Yılmaz'a...
Türk Veteriner Hekimler Birliği Konsey Üyesi Doç. Dr. Umut Taşdemir'de jokey Halis Karataş'a plaketlerini takdim etti.

Törene; TJK Asli Üyesi Hayrettin Karamazı ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim