IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YALNIZEFE ESKİ FORMUNA GERİ DÖNDÜYALNIZEFE ESKİ FORMUNA GERİ DÖNDÜ
Tarih : 23.04.2015 06:33  - Benzer Haberleri Göster
23 Nisan Koşusu’nda kazanan YALNIZEFE oldu
 Arap atları için sezonun en önemli mücadelelerinden olan 23 Nisan Koşusu (Açık - G3 / DHÖ) bu yıl 19 Nisan Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda gerçekleştirildi. Bu önemli koşuyu Z. Mehmet Karakoç’un YALNIZEFE (Tamerinoğlu - Mercanhanım / Bamka.3) isimli safkanı, jokey Halis Karataş ile kazandı. 6 yaşındaki kır erkek safkan, başarılarına bir yenisini daha ekleyerek kariyerinin 40. startında 14. galibiyetini elde etti. YALNIZEFE son olarak, 20 Şubat tarihinde Kocaeli Kartepe Hipodromu’nda katıldığı Vali Koşusu’nu (A3) Kadir Tokaçoğlu idaresinde kazanmayı başarmıştı.

 4 ve yukarı yaşlı 10 Arap atının katıldığı koşu çim pistte 1400 metre mesafe üzerinden koşuldu. Birincilik ikramiyesi 126.000 TL olan koşuda, geçtiğimiz yılki 23 Nisan Koşusu’nun galibi TANATAR (Serdarhan-Nevrakız/Haberbatur) forse ettiği mücadeleden bu kez ikinci olarak ayrılırken, Selim Kaya idaresindeki KARAÜZÜM (Halid-Biriçimsu/Batyskaf) sonlardaki atakları ile üçüncü, Ömer Kaya ile bu koşuya katılan MENGÜBERT (Bilgin-Canipek/Caş) de dördüncü oldu.
 
Kazanan YALNIZEFE için koşunun bitiriş derecesi 1.32.13 olurken, farklar 1.5 Boy-Boyun-3 Boy şeklinde sonuçlandı.
 Şeref tribününde, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş tarafından gönderilen telgrafların okunmasının ardından kupa törenine geçildi.
 Koşuyu kazanan atın sahibi Z. Mehmet Karakoç’a kupasını, Bakırköy Kaymakamı Adem Öztürk verdi.
 
Törene; TJK Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Kadri Ekinci, Genel Sekreter Necati Demirkol, Muhasip Üye H. Turgut Alakuş, TJK Asli Üyeleri Yıldırım Gelgin ve Tamer Koldaş ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim