IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Kazanan 2.kez Oğlum Berat OlduKazanan 2.kez Oğlum Berat Oldu
Tarih : 25.12.2017 12:11  - Benzer Haberleri Göster

Eski Başkanlarımızdan H. Basri Karabucak Koşusu'nu OĞLUM BERAT üst üste 2. kez kazandı
 

Kulübümüz Eski Başkanlarından merhum Hasan Basri Karabucak adına düzenlenen koşu 24 Aralık Pazar günü, Adana Yeşiloba Hipodromu’nda düzenlendi.
 

1980-1982 yılları arasında Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunan merhum Hasan Basri Karabucak adına düzenlenen koşunun galibi (Açık-G3), geçen yıl olduğu gibi bir kez daha Bülent Doğan'ın sahibi ve İbrahim Halil Kendirci tarafından yetiştirilen, OĞLUM BERAT (Victory Gallop - Halling Charge / Halling) oldu.     

Bugünkü jokeyi Gökhan Kocakaya ile Ekim ayında İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen G1 Cumhurbaşkanlığı Koşusu’nun da galibi olan safkan, bugün üst üste 3’üncü birinciliğini elde ederken, bu koşuyla birlikte başarılarına bir yenisini daha ekleyerek 63. koşusundaki 17. birinciliğini elde etti.     

110.000 TL birincilik ikramiyeli koşuyu kazanan OĞLUM BERAT için bitiriş derecesi 2.02.13 olurken farklar 3 boy – burun – 1 boy şeklinde sonuçlandı.  

3+ yaşlı safkan 11 İngiliz atının start aldığı kum pist 1900 metre mesafeli koşuda ikinciliği, bu koşuyu 2015 yılında da kazanma başarısını gösteren HOT CHOCOLATE (Victory Gallop - Undercover Soldier / Lost Soldier) elde ederken, Ankara’da son olarak katıldığı G1 Ankara Kalesi Koşusu’nu kazanarak bugün start alan AYRTON (Victory Gallop – Fiyo / Native Procida) koşudan üçüncü olarak ayrılırken, RED ANGEL (Victory Gallop – Yellow Angel / Keyif) isimli safkan da tabelanın son sırasın yer aldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim