IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

YAKUPBEY SERİYE DEVAM EDİYORYAKUPBEY SERİYE DEVAM EDİYOR
Tarih : 18.02.2013 12:04  - Benzer Haberleri Göster

Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusu'nu YAKUPBEY kazandı

16 Şubat Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu'nda düzenlenen Seyhan Belediye Başkanlığı Koşusu'nu (KV 8 / S / DHÖ) Mikail Altın'ın YAKUPBEY (Sağanak - Rükentay / Ersoylu) isimli safkanı,  jokeyi Ahmet Çelik ile 1500 metre kum pistte 1.44.04’lük derece yaparak kazandı.

Dört yaşlı 5 safkan Arap atının katıldığı koşuda, SEZAR (Gobakbey-Gürşin/Kanatlı.3) ikinci, RÜZGARTAY (Sülo-Asude/Thunder Tiki) üçüncü, EFEMİR  (Muratağa-Kasımpatı/Vardar) de dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 57.000 TL olan koşunun farkları 3 Boy - 5 Boy - 4,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

28 Nisan 2012 tarihinde 75. Yıl Ankara Hipodromu’nda yarış hayatına başlayan YAKUPBEY, kariyerinin 14. startında 6. birinciliğini elde etti. Sağanak'ın başarılı temsilcisi kır erkek safkan, son olarak aynı hipodrom ve pistte 3 Şubat Pazar günü 1400 metre mesafeli Demirkır  Koşusu’nu (KV-7 / DHÖW) bugünkü jokeyi Ahmet Çelik idaresinde kazanma başarısı göstermişti.

 Koşu sonrasında yapılan törende kazanan atın sahibine vekaleten Ömer Altın'a kupasını ve çiçeğini Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih Aydemir verdi.Fatih Aydemir ayrıca Adana Hipodrom Müdürü Teyfik Süha Mutlu'ya da başarılı çalışmalarından dolayı bir buket çiçek verdi. Kupa törenine Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mustafa Özdemir ile Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat da katıldılar.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim