IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TRABZONSPOR KUPADA ÇOK RAHATTRABZONSPOR KUPADA ÇOK RAHAT
Tarih : 24.01.2013 08:47  - Benzer Haberleri Göster

Trabzonspor: 3 - Mersin İdmanyurdu: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker
Hakemler: Özgüç Türkalp, Uygar Bebek, Serkan Olguncan
Trabzonspor: Onur, Zeki Yavru, Abdullah, Mustafa, Cech, Aykut, Colman, Adrian (Dk. 61 Soner), Volkan (Dk. 65 Emre), Olcan, Vittek (Dk. 77 Halil)
Mersin İdmanyurdu: Orkun, Abdülkadir, Can, Mitroviç (Dk. 46 Serkan), Tanju, Nurullah, Murat (Dk. 65 Burhan), Eren, Mahmut, Mehmet Yıldız, Mert Nobre (Dk. 46 Hakan Bayraktar)
Goller: Dk. 5 Adrian, Dk. 42 Vittek, Dk. 86 Halil (Trabzonspor)
Sarı kartlar: Dk. 24 Cech, Dk. 69 Olcan (Trabzonspor), Dk. 32 Can (Mersin İdmanyurdu)

 

Trabzonspor, Mersin İdmayurdu karşısında rahat bir galibiyet aldı, puanını 12 yaparak turu büyük ölçüde garanti altına aldı..

 

Ziraat Türkiye Kupası (B) Grubu'nda Trabzonspor ile Mersin İdmanyurdu arasında yapılan karşılaşmaya taraftarlar ilgi göstermedi.

Hüseyin Avni Aker Stadı tribünlerinde çok büyük boşluklar gözlenirken, yaklaşık 5 bin dolayında bordo-mavili taraftar tribünlerde takımlarına destek verdi.

Çok az sayıda Mersin İdmanyurdu taraftarı da kendilerine ayrılan misafir takım tribününde yer alarak Trabzon deplasmanında takımlarını yalnız bırakmadılar.

-Trabzonspor'da eksik oyuncular-
Trabzonspor'da kart cezalısı Serkan, Afrika Uluslar Kupası için Fildişi Sahili Milli Takım kampında bulunan Zokora ve Bamba ile kalp rahatsızlığı nedeniyle dinlenen Giray, sakatlıkları bulunan Tolga ve Janko kadroda yer almadı. Teknik Direktör Şenol Güneş, Henrique ve Sapara'yı da 18 kişilik maç kadrosuna almadı.

Forvette Janko ve Henrique'nin yokluğunda son haftalarda ilk 11'de sahaya çıkan Vittek görev yaptı. Genç oyuncu Emre Güral ise yedek kulübesinde kendine yer buldu.
Güneş, savunmada Celustka'yı yedek soyundururken, Mustafa ile devre arasında 1461 Trabzon'dan kadroya dahil edilen Abdullah Karmil'i oynattı. Abdullah, bordo-mavili takım formasıyla ilk maçına çıktı. Savunmanın solunda Cech görev yaparken, Emerson yedekler arasında yer aldı.
Volkan Şen ise lig ve kupa maçları olmak üzere 20 maç sonra ilk 11'de sahaya çıktı.
Karşılaşma öncesi Türkiye Futbol

Federasyonunun eski başkanları Faik Gökay ve Cemal Saltık için saygı duruşunda bulunuldu.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim