IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

G.SARAY DÜNYA YILDIZINA ÇOK YAKIN!G.SARAY DÜNYA YILDIZINA ÇOK YAKIN!
Tarih : 04.01.2013 08:40  - Benzer Haberleri Göster
G.Saray dünya yıldızına çok yakın!
Galatasaray'da dev adım atıldı. İnter'in Hollandalı yıldızı Sneijder için kulüp ile anlaşan sarı kırmızılıların son hamlesi oyuncuyu ikna etmek.
Habertürk'ün haberine göre; Aslan, İnter'in istediği 10 milyon Euro'luk bonservis bedelini, 8.5 milyon Euro'ya kadar indirtti. Ancak İnter, ödemenin peşin olarak yapılmasını istiyor. Aslan, Sneijder’in İtalya'da aldığı senelik 6 milyon Euro’luk ücreti de aşağı çekip gelmesi için ikna etmeye çalışıyor. 

LUTFİ ARIBOĞAN TAM YETKİLİ 
Galatasaray’da rota yeniden Hollandalı Wesley Sneijder’e çevrildi. Şampiyonlar Ligi’nde öncelikli olarak çeyrek finali hedefleyen ve Schalke ile oynanacak maçlar öncesi kadrosunu takviye etmek isteyen Cimbom’un, yeni yıl öncesi temasa geçip nabız yokladığı Sneijder için bu kez kulübü İnter ile görüştüğü ortaya çıktı. 

Teknik direktör Fatih Terim’in, ilk tercihinin Brezilyalı Kaka olması nedeniyle önce istemediği, ancak bu transferin yatmasıyla yeşil ışık yaktığı Sneijder için Başkan Ünal Aysal, CEO Lutfi Arıboğan’a tam yetki vermiş ve “Gereken neyse yapılsın” demişti. 

Yeni yıl tatilinin bitimini bekleyen G.Saray’ın, 2013’ün ilk günlerinde Hollandalı yıldız için bir kez daha İnter’in kapısını çalıp pazarlıklara başladığı bildirildi. 

PAZARLIKLAR DEVAM EDİYOR 
Wesley Sneijder’ın bonservisi için 10 milyon Euro isteyen ünlü İtalyan kulübünün, G.Saraylı yöneticilerle gerçekleştirilen pazarlıkların ardından, 8.5 milyon Euro’ya kadar fiyatı indirdiği ifade edildi. Ancak bu paranın peşin olarak tek seferde ödenmesini istemeleri nedeniyle de görüşmelerin anlaşma ile sonuçlanmadığı fakat pazarlıkların sürdürüldüğü öğrenildi. 

Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, Hollandalı yıldız futbolcu Wesley Sneijder’ın 6 milyon Euro’luk yıllık ücretini düşürebilmek için de, oyuncunun menajeriyle yoğun bir şekilde pazarlıklara devam ettiği vurgulandı. 

Cimbom yönetimi, Devler Ligi için kadroyu güçlendirme adına; Sneijder’i, Türkiye’ye gelmeyi kabul etmesi için ikna etme çabalarını da sürdürüyor.Kaynak:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim