IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AYKUT KOCAMANIN  İSTİFA KARARI ARDINDAN....AYKUT KOCAMANIN İSTİFA KARARI ARDINDAN....
Tarih : 23.12.2012 09:13  - Benzer Haberleri Göster

''Hocamızın arkasındayız''

Fenerbahçe Kulübü'nden, istifa kararı alan Aykut Kocaman hakkında bir açıklama yayınlandı.. Açıklamada, başkan Aziz Yıldırım'ın sözlerine yer verildi..
Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:
"K.D.Ç. Karabükspor karşılaşmasının ardından istifa kararı aldığını açıklayan Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, "Yaklaşık 2,5 yıldır çok şerefli bir görev olan Fenerbahçe Teknik Direktörlüğünü yaptım. Bizim gibiler için, hemen her yerde bu formanın özellikle bir şekilde prestijini ve kredisini kullanmış insanlar için zirve burasıdır. Burayı yaşadım. Ancak açıkçası bunu devam ettirebilecek gücü hissedemiyorum kendimde. Bu maçla beraber Fenerbahçe'deki görevime son veriyorum. Taraftar çok net bir şekilde haklı. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Pek çok şeyle mücadele etmeye çalıştık. Zaman zaman saha içinde, zaman zaman saha dışında doğru şeyler yaptık, yanlış şeyler yaptık. Bütün bunların hepsi Fenerbahçe adınaydı. Yapabildiklerimiz bu kadardı. Bu şerefli görevi burada bırakıyorum. Herkese çok çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.
 
Hocamızın kararının ardından, Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Sayın Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmeyeceğini belirterek kendisine destek olacağını vurguladılar.
 
Sayın Başkanımızın açıklamalarının satır başları ise şöyle,
"Seyirci istifa diye bağırınca soyunma odasına gittim. Hocaya, 'Sakın yanlış bir şey yapma, sakın istifa etmeyi düşünme' dedim...
 
"Seyirci böyle zamanda sahip çıkacak. Suç, Aykut Kocaman'da değil, oyuncular kendilerini eleştirmeli. Protestonu yaparsın katılıyorum. Kaybettiğimiz, iyi oynamadığımız bir maç. Ama bu protesto istifa ile olmaz, alkış ile olur. Protestonun bin türlü şekli var. Kötü gün taraftarı olmak önemli bir şey. Taraftarımız her kötü günümüzde bu bilinçle hareket etmiştir; bu bilinç Fenerbahçe taraftarının doğasında var. Herkes destek versin istifayı geride bırakalım. Ligde de, Avrupa'da da şampiyon olabiliriz. Rakipleri yakalarız, ümidimiz var.Böyle bir umut varken faturanın Aykut Kocaman'a kesilmesini doğru bulmuyorum. Onu kaybetmeyelim, herkes bu konuda destek olmalı..."
 
Başkanımız, stadyumun sadece belli bir bölümünden gelen bir grubun 'istifa' seslerine yönelik ise şunları söyledi;
 "Bu protestoyu gerçekleştiren az sayıdaki kişinin oluşturduğu 'belli grubun' kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim sözüm sadece bu gruba yöneliktir. Ben 1 yıl hapiste yattım, Aykut Hoca en zor dönemde takımı sırtladı. Bugün bu protestoyu yapan bu grup bu süreçte ne yaptı? Kulübüne nasıl bir katkıda bulundu? Sözüm sadece onlaradır... Bu arada bugün olduğu gibi her zaman kulübüne, takımına, hocasına sahip çıkan tüm Fenerbahçeliler'e ve taraftarlarımıza teşekkür ederim."
 
Öte yandan Aziz Yıldırım'ın, Can Bartu Tesisleri'ne giderek Aykut Kocaman ile bir süre görüştü.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim