IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AYKUT KOCAMAN ARADI!AYKUT KOCAMAN ARADI!
Tarih : 19.12.2012 09:49  - Benzer Haberleri Göster
Aykut Kocaman aradı!
Aykut Kocaman, Hoffenheim'de oynayan Eren Derdiyok’u telefonla arayarak transfer teklifinde bulundu. Gurbetçi oyuncunun cevabı olumlu oldu..
Fenerbahçe devre arası yapılacak transferler için yoğun bir çalışma başlattı. Sow’un forvetteki yalnızlığına çözüm arayan ve ilk planda iyi bir santrfor için kolları sıvayan Aykut Kocaman’ın, Almanya’nın Hoffenheim takımında forma giyen Eren Derdiyok ile temasa geçtiği öğrenildi. 

Ligin ilk yarısında Bienvenu ve Semih Şentürk’ten hiçbir şekilde yararlanamayan, devre arasında iki oyuncu ile yolları ayırmayı planlayan Kocaman’ın sezon başında Bayer Leverkusen’den 1899 Hoffenheim kulübüne geçen 24 yaşındaki oyuncuyu telefonla arayarak transfer teklifinde bulunduğu ve olumlu yanıt aldığı bildirildi. 

Yeni takımında yeteri kadar şans bulamayan Türk asıllı İsviçreli futbolcunun, Fenerbahçe’ye gelmeye sıcak baktığı ve kulüplerin anlaşma halinde devre arasında Türkiye’ye gelebileceğini bildirdiği kaydedildi. 

Kocaman’ın bu görüşme sonrası yönetime bir rapor vererek transfer için gerekli çalışmaların başlamasını istediği belirlendi. Alman kulübü ile önümüzdeki günlerde masaya oturacak olan sarı-lacivertli kulübün 4 yıllık sözleşmesi bulunan Eren’in bonservisini alabilmek için ter dökecek. Fenerbahçe’nin şartların oluşmaması halinde kiralık formülüne de başvurabileceği öğrenildi. 

-TRANSFER HEDEFİ- 
Kocaman döneminde 3 yılda transfere 177 milyon Euro harcayan Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu 2 takviye daha yapacak. Listenin başında Eren Derdiyok yer alırken, Wolfsburg'un yıldızı Diego, Newcastle'dan Demba Ba ile Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Mersin'den Nobre listedeki diğer isimler! 

Aykut Kocaman'ın 3 sezon önce teknik direktörlük görevine getirilmesinin ardından kadroda ciddi değişikliklere giden ve bu süre zarfında transfere yaklaşık 177 milyon Euro kaynak ayıran Fenerbahçe, transfere doyacak gibi görünmüyor... 

PARAYA KIYACAKLAR! 
Derbi mağlubiyeti sonrasında Sarı-Lacivertli ekipte transfer operasyonunun yapılması neredeyse kesin gibi. 2 ismin daha kadroya katılması yüksek bir ihtimal. Transfer dışında Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan isimler de var. Fenerbahçe'nin ocak ayındaki transfer operasyonunun detayları da yavaş yavaş ortaya çıktı.. 

İLK HEDEF SANTRFOR... 
Fenerbahçe'nin ara transfer dönemindeki amacı hem takımı 3. bölgeye taşıyacak hem de burada iş bitirebilecek isimleri kadroya almak olacak. 

Transferde ilk hedef santrfor olacak. Çalışmalar yurt içinde ve yurt dışındaç devam ediyor. Sarı-Lacivertli kulübün, Newcastle'dan Demba Ba, Gaziantepspor'dan Cenk Tosun ve Mersin İdmanyurdu'nda eski oyuncusu Mert Nobre'nin ismi geçiyor. Fenerbahçe, 2. transferi 2. bölgede yapmak istiyor... Alex'in eski yerinde oynayşan Cristian Baroni'den daha ofansif bir ismin kardroya katılması gündemde. Bu bölge için Wolfsburg ile sözleşmesi 2014'te sona erecek olan Brezilyalı Diego'nun ismi geçiyor. Takımdan gönderilecek isimlerin sayısı ise 1 veya 2 olacak. Gönderilme ihtimali en yüksek oyuncu Bienvenu. Kamerunlu futbolcu için Fransa 2. Lig kulüplerinden teklifler geldiği öğrenildi. 

STOCH'A TEKLİF VAR AMA 
Stoch için Lokomotif Moskova ve S.Moskova'dan teklif var. Ancak Yıldırım, Stoch'un gönderilmeyeceğini açıkladı. 

YIL SONUNA KALMAYABİLİR 
Fenerbahçe'nin sezon sonunda kadroya katmayı planladığı gurbetçi futbolcu Sercan Sararer'in transferini öne çekebilir. Kocaman'ın istemesi durumunda bu operasyonun gerçekleşebileceği belirtiliyor. 

6 YILDIZ YOLCU OLDU 
Aykut Kocaman döneminde 6 önemli isim F.Bahçe ile yollarını ayırdı. Niang, Lugano ve Santos 3 Temmuz sürecinde takımdan ayrıldı. 

TAKIMIN BANKOSUYDULAR 
Sözleşmesi biten Emre, takımda istenmedi. Kiralık Zigler'in yerine Hasan tercih edildi. Alex'in gidişi ise olaylı oldu. Kadro dışı bırakılan Brezilyalı yıldız, karşılıklı anlaşma ile ülkesine gitti. F.Bahçe Emre'nin yokluğuna alışamadı. Orta saha yeni yeni kendine geliyor.KAYNAK.AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim