IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MOURİNHO KONUŞMALARI İLE YİNE DÜŞÜNDÜRTTÜMOURİNHO KONUŞMALARI İLE YİNE DÜŞÜNDÜRTTÜ
Tarih : 06.04.2012 09:43  - Benzer Haberleri Göster

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Apoel maçı sonrası Barcelonaya sataşmadan duramadı.

Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Apoel maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında, Rum ekibini överken, Şampiyonlar Ligi’ni Barcelona, Real Madrid ya da Bayern Münih kazansa bile Apoel kadar başarılı sayılmaz deyince kafalarda soru işaretleri uyandı.

BAYERN-BACELONA FİNALİ OLABİLİR
Mourinho, diğer yarı finalist Chelsea in adını söylemeyi mi unutmuştu yoksa kasıtlı olarak mı bu cümleyi kurmuştu. Basın mensupları Portekizli teknik adama hemen bu soruyu yöneltti. Mourinho un bu soruya yanıtı Barcelonayı kızdıracak türdendi. Bir kez daha Katalan ekibinin hakemlerden yardım aldığını ima eden Mourinho, Dürüst olmam gerekirse Real Madrid ile Chelsea in finalde karşılaşacağına inanmıyorum. Bayern-Barcelona finali olabilir. Ancak Chelsea in, Barcelonayı eleyebileceğini sanmıyorum. Bunun nedenini de hepimiz biliyoruz ifadelerini kullandı.

Ancak basın mensupları Mourinhoya açıkça, Barcelona hakemlerden yardım alıyor dedirtemedi. Başarılı teknik adam bu sözlerle ne kastettiği sorusuna, Barcelona çok güçlü bir takım. Bu sezon sadece favori değil, süper favoriler yanıtını verdi.

Barcelona ile Chelsea, 2009 Şampiyonlar Ligi yarı finalinde de karşı karşıya gelmişti. Katalan ekibi, Stamford Bridgede pekçok tartışmalı hakem kararıyla gölgelenen maçta rakibini İniesta ın son dakikada attığı golle eleyerek finale çıkmış ve Manchester Unitedı yenerek şampiyon olmuştu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim