IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

DİRK KUYTTAN DERBİ YORUMUDİRK KUYTTAN DERBİ YORUMU
Tarih : 11.12.2012 11:47  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, TRTSpor'da yayınlanan Basın Tribünü programına açıklamalarda bulundu. Son dönemde hem Avrupa hem de ligde iyi sonuçlar aldıklarını ve kaliteli bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Kuyt, Galatasaray karşısından galibiyetle döneceklerine inandıklarını söyledi.

Büyük maçlarda forma giymeye alışık bir futbolcu olduğunu ifade eden Kuyt, "Galatasaray ile oynayacağımız derbi maçını bekliyorum. Bu sezon başında Süper Kupa Finali'nde de forma giydim. Hollanda'da da daha önce Ajax - Feyenoord maçlarını oynadım, İngiltere'de de Liverpool ile Manchester United, Chelsea ve Arsenal maçlarına çıktım. Bu sebeple büyük maçların ne demek olduğunu biliyorum ve bu maçları her zaman kazanmayı düşünürsünüz" dedi.

"UMARIM G.SARAY GALİBİYETİNDEN SONRA..."

Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden bu yana herkesin kendisine yardımcı olduğunu belirten Hollandalı yıldız, "Kulüpte görev alan herkesin bana yardımcı olması benim burada kendimi iyi hissetmemi sağladı. Takım içerisinde birbirimizle çok şakalıyoruz. Umarım, Galatasaray galibiyetinden sonra daha fazla dans ederiz." ifadelerini kullandı.

Galatasaray karşısında takım arkadaşlarına güvendiğini belirten Kuyt, "Galatasaray çok gol atan takımlardan biri ancak her zaman çok gol atan takım çok puan almaz. Onlar çok gol atıyorlar, biz ise daha az ancak bizim takımımız daha organize. Neyin ne olduğunu bu pazar günü göreceğiz" dedi.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim