IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

3 İSPANYOLLU 1 PORTEKİZLİ, UEFA  AVRUPA LİGİ3 İSPANYOLLU 1 PORTEKİZLİ, UEFA AVRUPA LİGİ
Tarih : 06.04.2012 08:34  - Benzer Haberleri Göster

UEFA Avrupa Ligi de çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finalistler belli oldu.

UEFA Avrupa Ligi de çeyrek final rövanş maçlarının ardından yarı finalistler belli oldu.

Valencia, sahasında Az Alkmaarı 15 ve 17. dakikalarda Rami, 56. dakikada Jordi Alba ve 80. dakikada Pablo Hernandezin golleriyle 4-0 yendi ve yarı finale yükseldi. Bu iki takım arasındaki ilk maç Az Alkmaarın 2-1lik üstünlüğüyle sonuçlanmıştı.

İspanyadaki Athletic Bilbao-Schalke 04 mücadelesi 2-2 bitti. Schalke 04ün golleri 29. dakikada Huntelaar ile 52. dakikada Gonzales en gelirken, Athletic Bilbao 41. dakikada Gomez ve 52. dakikada Susaeta ile eşitliği sağladı. İlk maçta 4-2 galip gelen Athletic Bilbao tur atlayan taraf oldu.

Metalist-Sporting Lizbon maçı 1-1 sona erdi. İlk maçta rakibine 2-1 üstünlük sağlayan Sporting Lizbon tur atladı. Metalistin golünü 57. dakikada Cristaldo, Sporting Lizbonun golünü ise 44. dakikada Van Wolfswinkel attı.

Atletico Madrid, deplasmanda Hannoveri, ilk maçta olduğu gibi yine 2-1 yendi ve yarı finale yükselen taraf oldu. İspanya ekibinin gollerini 63. dakikada Lopez, 87. dakikada Falcao kaydederken, Hannoverin tek golü ise 81. dakikada Diouf an geldi.

Böylece yarı finalde Atletico Madrid (İspanya) ile Valencia (İspanya) ve Sporting Lizbon (Portekiz) ile Athletic Bilbao (İspanya) eşleşmiş oldu.

Ligde yarı final ilk maçları 19, ikinci maçları ise 26 Nisan tarihlerinde oynanacak.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim