IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞ A-MADRİD EKİBİNE YENİLEREK  AVRUPAYA VEDA ETTİBEŞİKTAŞ A-MADRİD EKİBİNE YENİLEREK AVRUPAYA VEDA ETTİ
Tarih : 16.03.2012 07:40  - Benzer Haberleri Göster

Tur için gollere ihtiyaç duyan Beşiktaş, maça istekli başladı. Rakibine baskı kurmaya çalışan siyah-beyazlı takım, ilk pozisyonunu 6. dakikada buldu. Orta sahada iyi paslaşan siyah-beyazlı takım, rakibin başarılı savunması karşısında ataklarını ceza alanı içine taşıyamadı. Beşiktaş, tur umutlarını 26. dakikada iyice zora soktu. Arda Turanın da içinde bulunduğu pozisyonda Adrian Lopezin golüne engel olamayan siyah-beyazlı ekip, 1-0 geriye düştü.

Beşiktaş, yediği golün ardından da hücumda etkili olamadı. Ev sahibi takım, orta sahada iyi organize olmasına rağmen hücumda kopukluk yaşayınca pozisyon için final paslarını bulamadı. Beşiktaş, soyunma odasına da 1-0 geride gitti.

 

İstanbula 3-1lik üstünlüğün avantajıyla gelen Atletico Madrid ise kontrollü oynayarak pozisyon bulmaya çalıştı. Stratejisinde başarılı olan İspanyol ekibi, 26. dakikada Adrian Lopez ile 1-0 öne geçerek tur için daha da rahatladı. Atletico Madrid, kontrolü elinde tutarak ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

 

6. dakikada İsmailin soldan ortasında ceza alanı içinde topla buluşan Almeida, meşin yuvarlağı göğsüyle daha müsait durumdaki Simao un önüne bıraktı. Bu oyuncunun gelişine sert şutunda, top kalecide kaldı.

 

20. dakikada İsmail, sol çaprazdan sert vurdu, ancak kaleci Courtois meşin yuvarlağı kontrol etti.

 

26. dakikada Juanfranın pasında savunmanın arkasında Arda topla buluştu. Topa vurmakta geciken Arda, daha müsait durumdaki Adrian Lopeze bıraktı. Bu oyuncu ceza alanı içinde sol çaprazdan sert vururken, meşin yuvarlak kaleci Cenkin ayağının altından filelere gitti: 0-1.

 

Karşılaşmanın ilk yarısı da 1-0 Atletico Madridin üstünlüğüyle tamamlandı.

 

56. dakikada gelişen Atletico Madrid atağında ceza sahası dışı sol çaprazında topla buluşan Adrianın vuruşu az farkla üstten auta çıktı.

 

61. dakikada Filipe Luisin soldan yaptığı ortada ön direkte Adrianın ayak koyduğu top az farkla arka direğin yanından auta çıktı.

 

72. dakikada Falcao un ceza yayı üstünden yaptığı plase vuruşta top az farkla yandan auta çıktı.

 

79. dakikada soldan ceza sahasına giren Adrianın yerden vuruşunu kaleci Cenk direk dibinden kornere tokatladı.

 

83. dakikada sağ kanattan yapılan ortada Egemenin uzaklaştırmak istediği top yükseklik kazandı. Kale içine düşen topa Cenk yükselmekte gecikince Falcao topu kafayla ağlara gönderdi. 0-2

 

90+3de savunmanın arasına atılan topla ceza sahasına giren Falcao un vuruşunda kaleci Cenk meşin yuvarlağı kontrol etti.

 

90+4 e Falcao un pasında savunmanın arkasına sarkan Salvio un vuruşunda top kaleci Cenkin yanından ağlara gitti. 3-0


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim