IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Gökhan Töre,Quaresma Ve Merak Edilenler Gökhan Töre,Quaresma Ve Merak Edilenler
Tarih : 27.11.2012 10:30  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Beyaz TV'ye gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu. Gökhan Töre'nin İstanbul'a Galatasaray için geldiği ve Ricardo Quaresma'nın transfer edileceğine yönelik iddialara yanıt verek tecrübeli yönetici sarı-kırmızılıları aydınlattı.

Devre arasında transfer yapılıp yapılmayacağı sorusuna, "Fatih Terim'le transfer görüşmelerimiz oluyor. Devre arası transferine Terim de ben de sıcak bakmıyorum" diyen Dürüst spekülasyonlarla ilgili de, "Gökhan Töre ile ilgilenmiyoruz, İstanbul'a bizim icin gelmemiştir. Quaresma ile sezon başında takas yoluyla ilgilendik ancak su anda kesinlikle gündemimizde yer almıyor. Quaresma ile ilgili bir transfer girişimimiz olmayacak." şeklinde konuştu.

Ali Dürüst ayrıca, "Gökhan Töre'nin İstanbul'a geldiğini ben de televizyon altyazılarından öğrendim. Gökhan, İstanbul'a Galatasaray için gelmedi." ifadelerini kullanarak anlaşma iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Son zamanlarda konuşulan hakem hataları ve Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasındaki sözlü spekülasyonlara değinen Dürüst, "Hakemler büyük baskı altında. Zaman zaman hataları oluyor. Bizim aleyhimize de başka takımların aleyhine de oluyor. Fatih Terim ile Aykut Kocaman arasında bir sözlü savaş hissetmedim. Yayıncı kuruluş özellikle işine konsantre olan Fatih Terim'i sürekli çekiyor. Fatih Terim eğer birine mesaj vermek istiyorsa direkt olarak söyleyeceğini söyler." diyerek Terim'e arka çıktı.

KAYNAK:SPORX


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim