IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FLAŞ FLAŞ FLAŞ.TOP KALECİ MELODAFLAŞ FLAŞ FLAŞ.TOP KALECİ MELODA
Tarih : 24.11.2012 07:09  - Benzer Haberleri Göster

Sanica Boru Elazığspor: 0 - Galatasaray: 1

Stat: Atatürk

Hakemler: Özgür Yankaya, Gökhan Memişoğlu, Serkan Akal

Sanica Boru Elazığspor: Ivesa, Orhan Ak, Amr Zaki, Köksal, Ahmet Görkem, Herve Tum, Aydın, Murat Kayalı, Sezer, Bilica, Faubert

Galatasaray: Muslera, Cris, Elmander, Melo, Riera, Umut Bulut, Semih, Yekta, Engin, Amrabat, Sabri

Gol: Dk. 50 Yekta

Galatasaray, lige galibiyetle dönüş yaptı.. Düşme hattındaki Sanica Boru Elazığspor'a konuk olan Aslan, Yekta Kurtuluş ile öne geçti; son anlarda penaltıya sebebiyet veren Muslera kızardı ancak Melo 3 puanı getiren isim oldu..
Spor Toto Süper Lig'de Sanica Boru Elazığspor, 8 sezon aradan sonra Galatasaray maçıyla ''4 büyük'' takımdan birini konuk etti.
 
Elazığ Atatürk Stadı'ndaki onarım çalışmaları nedeniyle, ligin ilk haftasında iç sahadaki Fenerbahçe maçını İzmir'de oynamak zorunda kalan bordo-beyazlı ekip, fikstür gereği Trabzonspor ve Beşiktaş ile deplasmanda karşılaştı.
 
Gakgoşlar, 2003-2004 sezonunda ligden düşmesinin ardından 8 sezon sonra Galatasaray maçıyla evinde ''4 büyük'' takımdan birini konuk etti.
 
Atatürk Stadı'nda ligin 13. haftasında oynanan maç için stat kapıları 15.00'de açıldı. Polis ekipleri, bileti olmayan taraftarların stat çevresinde kalmasına izin vermedi. Bordo-beyazlı taraftarların oldukça ilgi gösterdiği maçta, 12 bin 510 seyirci kapasiteli statta maraton ve kuzey kale arkası bölümde yer yer boşluklar görüldü.
 
Kendileri için ayrılan 730 kişilik kontenjanı tamamen dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar ise kuzeybatı kale arkası kısımda yer aldı.
 
Maç için 175 gazetecinin akredite olduğu bildirildi.

Maça Sanica Boru Elazığspor ve Galatasaraylı futbolcular, ''Kadına yönelik şiddete sıfır tolerans'' pankartıyla çıktı.
 
-Selçuk İnan'ın yerine Engin Baytar-
Galatasaray'da sarı kart cezalısı Selçuk İnan'ın yerine teknik direktör Fatih Terim, Engin Baytar'a görev verdi. Terim, Elazığ'a getirdiği 20 kişilik kadroda yer alan Hamit'e ilk 18'de yer vermedi. Eboue'yi yedek soyunduran Terim, Sabri Sarıoğlu'nu ilk 11'de sahaya sürdü.
 
Bordo-beyazlı ekipte ise kart cezalıları Sedat Bayrak ve Adem Alkaşi dışında sakatlığı süren Bülent Ertuğrul kadroda yer almadı. Teknik direktör Yılmaz Vural, Sedat Bayrak'ın yerine Ahmet Görkem Görk'e ilk 11'de şans verdi. Adem'in yerine savunmanın sağına Faubert'i çeken Vural, orta sahada ise Murat Kayalı ile maça başladı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim