IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FENERDEN 12.ADAMA HEDİYEFENERDEN 12.ADAMA HEDİYE
Tarih : 12.11.2012 09:42  - Benzer Haberleri Göster

-Fenerbahçe: 2 - Orduspor: 1

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu

Hakemler: Halis Özkahya, Muhittin Gürses, Gökhan Memişoğlu

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Meireles (Dk. 76 Sezer Öztürk), Mehmet Topal, Kuyt, Cristian, Stoch (Dk. 77 Caner Erkin), Sow (Dk. 87 Selçuk Şahin)
Orduspor: Fornezzi, Miguel Garcia, Atila Turan, Garcia Ingiguez, Atila Turan, Umbides, Şamil Çinaz, Nizamettin Çalışkan, Monje (Dk. 62 Barral), Hasan Kabze (Dk. 69 Yiğit Gökoğlan), Stancu
Goller: Dk. 11 Sow, Dk. 85 Sezer Öztürk (Fenerbahçe), Dk. 90+2 Şamil Çinaz (Orduspor)

Sarı Kartlar: Dk. 39 Monje, Dk. 41 Atila Turan (Orduspor)
''12. Adam''a hediye!

Cezasını tamamlayıp ligde ilk kez tüm taraftarlarının karşısında çıkan Fenerbahçe, Orduspor karşısında üstün bir oyunla kazandı, lider Galatasaray'ın puan kaybettiği haftada eline geçen fırsatı kaçırmadı..
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Orduspor ile yaptıkları karşılaşmada, UEFA Avrupa Ligi'nde AEL Limassol'a karşı sahaya sürdüğü 11 kişilik kadroda değişiklik yapmadı. Sakat futbolcuların çokluğu nedeniyle geçen haftaya kadar takım kurgusunda değişiklikler yapmak zorunda kalan Kocaman, Kıbrıs Rum Kesimi ekibi karşısında Kadıköy'de 2-0 kazanan 11'i, Süper Lig mücadelesinde Orduspor karışısında da sahaya sürdü.
 
-Krasic 18'e alınmadı-
Fenerbahçe'de son dönemde performansında düşüş olan Milos Krasic, Orduspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı.

Krasic, bu sezon ligin 3. haftasındaki Sivasspor ve 4. haftasındaki Mersin İdmanyurdu maçlarında sakatlığı, 5. haftadaki Trabzonspor maçında da sakatlığının ardından hazır olmadığı için kadroda yer almadı. Ligin 10. haftasındaki Akhisar Beldiyespor maçında kadroda bulunmayan Krasic, bu akşamla birlikte 5. kez kadroda olmadı.
 Sakatlıklarının ardından takımla çalışmaya başlayan ancak eksikleri bulunan Egemen Korkmaz ile Mehmet Topuz da 18 kişilik kadroda yer almadı.
 Sarı-lacivertli takımda Semih Şentürk, Orhan Şam, Özgür Çek ve Salih Uçan da maç kadrosunda bulunmayan isimler arasında yer alıyor.
 
-Fenerbahçe ligde ''12. Adam'' ile buluştu-
Seyircisiz oynama cezası nedeniyle bu sezon ligde iç sahadaki ilk 5 maçını, kadınlar ve 12 yaş ve altı çocukların bulunduğu tribünler önünde oynayan Fenerbahçe, Orduspor maçıyla bu sezon ilk kez bütün taraftarlarının bulunduğu tribünlere karşı sahaya çıktı.
 
Bu sezon Gaziantepspor (3-0), Mersin İdmanyurdu (2-1), Trabzonspor (0-0), Beşiktaş (3-0) ve Medical Park Antalyaspor (1-3) maçlarını kadınlar ve çocukların doldurduğu tribünlere karşı oynayan sarı-lacivertli ekip, 11. haftadaki Orduspor maçıyla ligde tüm taraftarına kavuştu.
 
Taraftarlar maç öncesi futbolculara sevgi gösterilerinde bulundu. Önce takım halinde futbolcuları tribünlere çağıran taraftarlar ardından da futbolcuları tek tek çağırarak, destek verdiler.
 
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda tribünlerin büyük bölümü doldu.

-Orduspor'u Fenerbahçe karşısında taraftarı yalnız bırakmadı. Misafir seyirci tribününde bin 500'ü aşkın Orduspor taraftarının bulunduğu görüldü.
 
-Maçın başlamasından önce iki takım seremoni için sahada yerini aldığı sırada, sahaya girip orta alana kadar gelen bir taraftar, güvenlik güçlerince dışarı çıkarıldı.
 
-Karşılaşma öncesi Siirt'teki şehitler ve vefat eden Türkiye Futbol Federasyonu'nun eski yöneticilerinden Hadi Türkmen için saygı duruşu yapıldı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim