IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ÖZFİDAN BÜYÜK BOMBA YAPTIÖZFİDAN BÜYÜK BOMBA YAPTI
Tarih : 28.10.2012 05:21  - Benzer Haberleri Göster
Vali Koşusu'nu ÖZFİDAN kazandı
 
İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda gerçekleştirilen gündüz yarışlarında günün tek kupalı mücadelesi olan Vali Koşusu'nu Salih Alak'ın sahibi olduğu ÖZFİDAN (k.k. Birader - Kırsultan / DEMİRKIR) isimli kısrağı kazandı. Günün sürprizinin gerçekleştiği çim pistteki 2400 metre mesafeli koşuda Özcan Yıldırım idaresindeki safkan 2.44.81'lik bitiriş derecesiyle koşuyu tamamladı. Bugün 39'uncu startını gerçekleştiren safkan başarılarını bir yenisini daha ekleyerek birincilik sayısını 8'e çıkardı.
28 Ekim Pazar günü 4 ve daha yukarı yaşlı safkan Arap atlarının start aldığı koşuyu (Açık - G3 / DHÖ) DELİDUMRUL (Birader - Kemiyetülırak.63 / DEMİRKIR) ikinci, SARRAF (Haberbatur - Malibu Girl / MONARCH AH) üçüncü ve MORIŞIK (Çağrıbatur - Alkaç / BAHADIR.1) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 105.000 TL olan koşunun farkları 1/2 boy - 1/2 boy - boyun şeklinde gerçekleşti. 
 Koşuyu kazanan atın sahibi adına Mahir Yıldırım'a kupayı İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu adına İstanbul Vali Yardımcısı Mehmet Yıldırım Kadıoğlu verdi. Şeref tribününde düzenlenen törene Türkiye Jokey Kulübü Genel Sekreteri Osman Hattat, TJK Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner ve TJK Yönetim Kurulu Üyesi İlyas İlbey ile davetliler de katıldı.
 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim