IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

HANBEŞ BURUN FARKI İLE 74.CUMHURBAŞKANLIĞI KOŞUSUNU KAZANDIHANBEŞ BURUN FARKI İLE 74.CUMHURBAŞKANLIĞI KOŞUSUNU KAZANDI
Tarih : 27.10.2012 05:07  - Benzer Haberleri Göster

74.'üncü Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu HANBEŞ kazandı  

 19 üç ve daha yukarı yaşlı safkan İngiliz atının katıldığı 2400 metre çim pistteki 74. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu Nevzat Seyok'un sahibi olduğu Hanbeş (Mohan - Milagrose / Doyoun) isimli safkanı burun farkıyla jokey Ayhan Kurşun ile 2.32.30’luk derece yaparak kazandı.

TOUGH GUY ve ULTRAMARINE isimli safkanların Komiserler Kurulu Kararı ile start almadıkları yarışta ikinciliği Derviş Ağa (Unaccounted For-Mesitas/Surumu), üçüncülüğü Akdeniz Ateşi (Sea Hero–Soviet Weapon/Hamas) alırken, tabelayı Warrior Hawk (Trapper-Duselik/Sunny’s Hero) tamamladı. Birincilik ikramiyesinin 500.000 TL olduğu, koşunun farkları Burun – Burun – 1/2 Boy olarak gerçekleşti.

Koşuyu kazanan Hanbeş'in sahibi Nevzat Seyok'a kupasını, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül adına Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan verdi.

 Kupa töreninde ayrıca Genel Sekreter Yardımcısı Nadir Alpaslan antrenör Ali Saçan ile jokey Ayhan Kurşun'a da plaketlerini verdi.

 HANBEŞ, bu önemli birinciliğinin ardından 24. yarışında 5. birinciliğini elde ederken, safkan son olarak 24 Eylül 2011 Cumartesi günü 75. Yıl Ankara  Hipodromu’nda düzenlenen G1 Ankara Koşusu’nu yine bugünkü jokeyi Ayhan Kurşun ile kazanma başarısı göstermişti.

 Seyok ekürisi 2010 yılında da PAN RIVER ile bu önemli koşuyu kazanmıştı.

 Şeref tribününde düzenlenen kupa törenlerine, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Dr. Nihat Pakdil, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyeleri Mustafa Özdemir ve Mehmet Mircan Fırat ile Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Ender Aydıner de katıldılar.

3 TV Kanalı’ndan ‘Canlı Yayın’

TJK TV ve TAY TV televizyonundan hem yarışlar hem de kupa töreni canlı olarak yayınlandı. Kanal D Televizyonu ise 74. Cumhurbaşkanlığı Koşusu'nu naklen yayınlarken, bu önemli koşular aynı anda Lig Radyo  tarafından da canlı yayınla dinleyicilerine ulaştı.

Ücretsiz Ulaşım

Yarışseverlerin hipodroma ulaşımlarında kolaylık sağlamak amacı ile 27 Ekim Cumartesi günü Ankara’nın çeşitli bölgelerinden ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim