IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

MAN.UNİTED ÇEVİRME YAPTIMAN.UNİTED ÇEVİRME YAPTI
Tarih : 24.10.2012 06:50  - Benzer Haberleri Göster

Şeytan önce şaşırttı, sonra çarptı!


Old Trafford Stadı şok gollerle sarsıldı, Braga, Manchester United karşısında iki farkı yakaladı.. Bu skor Galatasaray'a da yaramıyordu.. Kırmızı Şeytanlar, harika bir geri dönüş yaptı, 3 puanla sahadan ayrıldı..

Manchester United [3 - 2] Braga
2' [0 - 1] Alan
20' [0 - 2] Alan
25' [1 - 2] Hernandez
62' [2 - 2] Evans
75' [3 - 2] Hernandez

Manchester United: De Gea; Rafael, Evans, Carrick, Buttner, Cleverley, Fletcher, Kagawa (Dk. 46 Nani), Rooney, Hernandez (Gigs), Van Persie

Braga: Beto, Nuno Andre Coelho, Elderson, Paulo Vinicius, Ruben Amorim, Ruben Micael, Leandro Salino, Custodio, Alan (Dk. 85 Mossoro), Hugo Viana, Eder

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın yer aldığı H Grubu'ndaki üçüncü hafta mücadelesinde ilk iki maçını kazanarak liderlik koltuğunda oturan Manchester United, geçtiğimiz maçta Galatasaray'ı yenen ve 3 puanı olan Braga'yı konuk etti.

Maç golle başladı. 2. dakikada Portekiz ekibi Braga'nın Alan ile bulduğu golle İngiliz devi karşısında öne geçti.
Golün şokunu atlatan ve oyuna ağırlığını koymaya başlamıştı ki 20. dakikada ilk golün sahibi Alan, Old Trafford'u büyük bir sessizliğe boğdu. Soldan Eder'in taşıdığı topu ağlara yollayarak farkı ikiye çıkardı.Manchester United, şoku çabuk atlattı ve 25. dakikada Hernandez ile farkı bire indirdi. Genç golcü, Kagawa'nın ortasında kafayla topu ağlara gönderdi.Golle moral kazanan Manchester United, maça ağırlığı koydu ve oyunu rakip yarı alana yığdı. Ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve devre arasına Braga'nın 2-1 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarıya Kagawa-Nani değişikliğiyle başlayan ManU, ilk yarının son bölümündeki baskılı oyununu sürdürdü. Oyunu rakip yarı alana yığan İngiliz ekibi, beraberlik golünü bir savunmacısıya buldu.
62. dakikada kullanılan kornerde oluşan karambolde Evans skoru 2-2 yaptı.Beraberlik golünden sonra da baskısını sürdüren Manchester United, Meksikalı Hernandez'in golüyle iki farkı geriye düştüğü maçta 75. dakikada 3-2 öne geçmeyi başardı.Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Manchester United, 3-2'lik skorla 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla ManU, 9 puanla liderliğini sürdürürken, Braga 3 puanda kaldı..

KAYNAK:ajansspor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim