IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

FNERBAHÇE DİKTATÖRLÜK İLE YÖNELTİLİYORFNERBAHÇE DİKTATÖRLÜK İLE YÖNELTİLİYOR
Tarih : 16.10.2012 10:29  - Benzer Haberleri Göster

"F.Bahçe diktatörlükle yönetiliyor"
Alex'in gidişini 'kara leke' olarak değerlendiren F.Bahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Aziz Yıldırım'a sert eleştirilerde bulundu. Yıldırım'ın ruh halinin iyi olmadığını iddia etti.
Volkan Ballı, Beyaz Tv Spor muhabiri Mustafa Çevik'e konuştu.
F.Bahçe'nin eski İdari Menajeri Volkan Ballı, Aziz Yıldırım hakkında sert eleştirilerde bulundu. Bir süredir F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile arasında yaşanan gerilim nedeniyle kızgın olan Volkan Ballı, zehir zemberek ifadelerde bulundu.

-"ZOR BİR İNSAN"
Fenerbahçe'den neden ayrıldığına dair net bir cevap vermeyen Volkan Ballı “Bu hayatımın Sonuna kadar gidecek. Bunu açıklamayacağım. Fenerbahçe'nin geleceğini artık görmediğim için Fenerbahçe'den ayrıldım. Aziz Yıldırım zor bir insan. Ben görevdeyken çok çalıştım ama bunu Fenerbahçe için yaptım .

-"AZİZ YILDIRIM DİKTATÖR GİBİ" Aziz Yıldırım diktatör.. Maalesef
 öyle… Aziz Yıldırım Fenerbahçe'yi diktatör gibi yönetiyor. Ruh hali iyi değil. Onun adına üzülüyorum. Sonrada değişmeye başladı. Eleştiriyi kabul etmiyor. Bende değiştiği için sessiz sedasız ayrıldım. O değişimi doğru bulmadığım için ayrıldım.

-"FENERBAHÇE İKİYE BÖLÜNDÜ"
Fenerbahçe şu anda ikiye bölündü. Bir taraf Fenerbahçe, bir taraf Azizbahçe… Aziz Yıldırım soyunma odasına girip futbolculara kızıyordu. Soyunma odasına girmeyi kendine hak görüyordu. Türkiye'de sistem böyle.. Başkanlar sportif direktör.

-"ALEX'İN GİDİŞİ KARA BİR LEKEDİR"
Ben Allah'tan başkasına hesap vermem. İnsanları eleştirebilirsiniz ama hakaret edemezsiniz. Kimse kulübün üzerinde olamaz. Önemli olan bu isimlerin gidiş şekilleri… Alex'in gidişi Fenerbahçe tarihi için kara bir lekedir..

-"RUH HALİ BOZUK"
Aziz Yıldırım eleştiriyi bir türlü kabul etmiyor. Ama kendisi kulüpte muhalefetteyken Aziz Yıldırım'a “Mikser Aziz” diyorlardı. Biz hepimiz Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçeli'den, Fenerbahçeli'ye düşman olmaz. Eğer konuşursan düşmansın. Ben ruh halinin iyi olmadığını düşünüyorum. Artık belki de çok yoruldu.

-"EKMEĞİMLE OYNADI"
Ben Metris'e Aziz Yıldırım'ı ziyaret gitmedim ama geçmiş olsun dileklerimi yakınları vasıtasıyla ilettim. Ben ondan çok ağır bir söz duydum. İnsanın ekmeğiyle oynanmaz. Ben Aziz Yıldırım'a çok kırıldım ve hiçbir zaman sahtecilik yapmadım. Fenerbahçe şu anda kötü yönetiliyor.

-"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM"
Aziz Yıldırım'ın bir televizyon kanalında kendisini kast ederek söylediği “Alkolik” sözlerine de yanıt veren Ballı “Ben Aziz Yıldırım'ın içtiği kadar içmiyorum. Bu belden aşağı vurmaktır. Böyle bir şeyde yok zaten. Ben cevap vererek o seviyeye inmem. Herkesin kullandığı kadar alkol kullanıyorum. Herkesi kucakladığı zaman Aziz Yıldırım'a hakkımı helal ederim. Şu anda herkesi kucaklamıyor.

-"ALEX GERİ DÖNECEK"
Alex'in Türkiye'ye tekrar döneceğini söyleyen Ballı, Fenerbahçe'de yetki karmaşası olduğunu da sözlerine ekledi.

KAYNAK:AJANSSPOR

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim