IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BABA MEVLÜT H.KARATAŞ İLE ÇOK FARKLIBABA MEVLÜT H.KARATAŞ İLE ÇOK FARKLI
Tarih : 14.10.2012 06:33  - Benzer Haberleri Göster

Haralar Koşusu'nuBABA MEVLÜT kazandı


İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 12 Ekim Cuma günü düzenlenen Haralar Koşusu'nu (Açık - G1 / DHÖ) Eylem Taniyit'in BABA MEVLÜT (Caş - Tigress Lass / Wiking) isimli safkanı jokey Halis Karataş ile 1400 metre kum (sentetik) pistte 1.32.65'lik derece yaparak kazanmayı başardı.
Üç yaşlı 10 safkan Arap tayının katıldığı koşuda, YALNIZEFE (Tamerinoğlu-Mercanhanım/Bamka.3) ikinci, AKARÇAY (Altaha-Gülendam/H.Zaman.25) üçüncü, RÜZGARTAY (Sülo-Asude/Thunder Tiki) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 270.000 TL. olan koşunun farkları ise 1 Boy - 2 Boy - 1 Boy şeklinde gerçekleşti.
29 Temmuz Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Çanakkale Zaferi Koşusu'nu (Açık G1 / DHÖ) kazanarak ilk G1 koşusunu kazanan BABA MEVLÜT ikinci kez bu düzeyde koşu kazanırken birincilik sayısını da 12. startta 7'ye çıkardı. Safkan son olarak 8 Eylül Cumartesi günü 75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 1400 metre çim pistte düzenlenen TİGEM Koşusu'nu (Açık - G2/DH) kazanmıştı.
 Koşuyu kazanan tayın sahibesine vekaleten Mevlüt Taniyit'e kupasını, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İlyas İlbey verdi. 
 Törende ayrıca Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Kemal Özçolak safkanın antrenörü Cuma Çiçek'e...
 Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi Dr. Ender Aydıner de jokeyi Halis Karataş'a birer plaket verdiler.
 Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ile Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Celalettin Alkan da katıldı.


 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim