IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AYKUT KOCAMAN:O SÖZLERİ BEN SÖYLEMeDİMAYKUT KOCAMAN:O SÖZLERİ BEN SÖYLEMeDİM
Tarih : 03.10.2012 02:49  - Benzer Haberleri Göster

İşte Aykut Kocaman'ın Alex hakkında sözleri"Alex'in sözleri hakkında düzeltme yapmak durumundayız. Birebir bu işler içine girmek istemiyorum. Fenerbahçe teknik direktörü ile futbolcu karşı karşıya imajı yaratmak istemiyorum. Sürekli ısıtılıp ısıtılıp bu ön plana sürülse de bunun dışında kalmak istiyorum. Alex'in kendi adına süreci anlatırken kullandığı cümleler, sıralamayı yaparken büyük ölçüde doğru. Ama birebir konuşmamızda Samet Güzel'le birlikteyken 'Sen çok büyüksün seni idare edemiyorum' gibi bir cümle asla ağzımdan çıkmadı. Fenerbahçe'ye büyük emek verdi, büyük oyuncuydu. Şuanda da büyük oyuncularımız var. Alex'le beraber olmaktan zevk aldığım gibi, onlarla olmaktan da zevk alıyorum. Fenerbahçe'yi büyütme amacındayız. Ama 'sen çok büyüdün' cümlesi bana ait değildir. Bunun düzeltilmesini istiyorum".

"Onu anlıyorum kolay değil buradan ayrılmak. Ancak ayrılırken de insanlar diğer insanların içini acıtmak için çaba göstermemeli: Ben bu gayreti gösteriyorum. Ama ayrıldım diye kurumun içini acıtmaya çalışmak doğru değil. Haklılığını, durumunu anlatırken farklı şekilde davranmasını dilerim."

"Anlatmamız gerekenleri cuma günü Ali Yıldırım'ın düzenleyeceği basın toplantısında olayım, benim de söyleyeceklerim var diyordum. Çünkü hep suskun kalan insanlardan biriyim. Ancak zamanın herkese her zaman gerçek doğruyu göstereceğini düşünüyorum. Ama başkan çıkacak sanırım o toplantıya cuma ünü. Ben de başkan uygun görürse, orada olmak ve sorulara aklımla ve içtenliğimle cevap vermek istiyorum. Alex'in söylediği cümleler bana ait değil. Teyit almak için Samet de burada. Ondan da bilgi alabilirsiniz. Bundan sonraki süreçte ihtiyaç olursa düşüncelerimi daha açık söylerim".

-Fenerbahçegitti-
Bu arada Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda yarın deplasmanda Borussia Mönchengladbach ile yapacağı ikinci maç için Almanya'ya gitti.

Sarı-lacivertli kafile, Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'ndan kalkan özel uçakla Düsseldorf'a hareket etti. Havalimanı gelen az sayıda taraftar, teknik direktör Aykut Kocaman ve futbolculara destek verdi.

Bienvenu, Serdar Kesimal ve Orhan Şam'ın bulunmadığı 20 kişilik futbolcu kafilesinde yer alan oyuncular şunlar:
Volkan Demirel, Fehmi Mert Günok, Serkan Kırıntılı, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz, Bekir İrtegün, Yobo, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Meireles, Cristian, Krasic, Stoch, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Caner Erkin, Kuyt, Sow, Recep Niyaz ve Semih Şentürk.

Öte yandan, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler de kafilede yer aldı.

Fenerbahçe, Borussia Park Stadı'nda akşam yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayacak. Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenman öncesi karşılaşmayla ilgili olarak basın toplantısı düzenleyecek.

 

Kaynak:AjansSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim