IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BU KADARINI BEN BİLE BEKLEMİYORDUM!BU KADARINI BEN BİLE BEKLEMİYORDUM!
Tarih : 29.09.2012 06:29  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa'nın Fenerbahçe karşısında aldığı galibiyetin ardından açıklamalarda buluna Kasımpaşa Teknik Direktör Fuat Kılıç, sarı-lacivertli takım karşısında harika bir oyun ortaya koyduklarını söyledi.

Fenerbahçe maçına çok iyi hazırlandıklarını ifade eden Kılıç, "Oyuncularımız harika bir performans ortaya koydu, sahada basmadık yer bırakmadılar, müthiş bir efor sarfettiler. Gerçekten ben bile bu kadarını beklemiyordum" dedi.

"BU KADARINI BEKLEMİYORDUM"

Fenerbahçe maçına özel olarak hazırlandıklarını belirten Kılıç, "Maçtan önce belirttiğim gibi takım Fenerbahçe maçına özel olarak çalıştık. Fenerbahçe üzerine gerçekten çok çalıştık. Sahanın her yerine bastık ve rakibe oyun alanı bırakmadık. Bugün gerçekten müthiş futbol oynadık, ben bile beklemiyordum." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin zaaflarını ve etkili yönlerini iyi bir şekilde tespit ettiklerini ifade eden Kılıç, "Rakip takım duran toplarda tehlike yaratabilecek bir güce sahip. Yıldız oyuncular ve bizim yapmamız gereken bu yıldız oyuncularla bire bir oynamak ve oyun alanı bırakmamaktı. Bu durumu çok iyi başardık, oyuncular müthiş oynadı. Takım, tam anlamıyla Fenerbahçe maçına kilitlenmişti. Biz, şu anda kulübün görevlisi olarak buradayız ve burada da olduğumuz sürece kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz." şeklinde konuştu.

UCHE'DEN MUTLUSU YOK

Kasımpaşa'nın golcü futbolcusu Kalu Uche ise alınan flaş galibiyetten büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi.

Takım arkadaşlarını tebrik ettiğini söyleyen Uche, "Aslında çok tuhaf bir gol kaçırdım, tam topa vuracaktım ancak ayağım bir diğer ayağıma takıldı ve o pozisyonu golle sonuçlandıramadım. Takım arkadaşlarımı çok tebrik ediyorum. İlk gol çok güzeldi, ikincisi de aynı şekilde. Fenerbahçe karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk" dedi.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim