IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SARILAR RUNNER MURADINA ERDİSARILAR RUNNER MURADINA ERDİ
Tarih : 22.09.2012 05:53  - Benzer Haberleri Göster

Uluslararası Kraliçe II. Elizabeth Koşusu'nu
 SARILAR RUNNER kazandı

75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 22 Eylül Cumartesi günü, İngiltere Kraliçesi II.Elizabeth'in 1971 yılında ülkemizi ziyaret etmesi nedeniyle ilk kez düzenlenen koşunun (Açık-G2) bu yıl düzenlenen 42.’sini Baran D. Cemiloğlu'nun SARILAR RUNNER (Okawango - Sarılar Güzeli / Mujtahid) isimli safkanı jokey Akın Sözen ile 1400 metre çim pistte 1.25.21'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

İki yaşlı 12 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, EZ SALVADOR (Sports Hero-My Ginetta/Nursultan) ikinci, MADIBA (Astronomer Royal-Really Darlene/Sky Mesa) üçüncü, IL NERO (Champs To Champs-Just A Promise/Grand Lodge) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL. olan koşunun farkları ise 1,5 Boy - 2,5 Boy - Boyun şeklinde gerçekleşti.

SARILAR RUNNER 6. startında 2. birinciliğine ulaştı. Safkan ilk ve tek birinciliğini 27 Haziran Çarşamba günü İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda düzenlenen Maiden Koşusu'nda elde etmişti.Koşuyu kazanan atın sahibi Baran D. Cemiloğlu'na kupayı İngiltere Büyükelçisi David Reddaway'e vekaleten İngiltere Büyükelçiliği Deniz ve Hava Ateşesi Yrb. Mike Maher verdi.Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Adalı ve Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Osman Hattat katıldı.
 
 
  


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim