IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği  Koşusunu OBIWAN kazandıTürkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusunu OBIWAN kazandı
Tarih : 17.09.2012 12:28  - Benzer Haberleri Göster

Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği  Koşusu'nu OBIWAN kazandı
 
16 Eylül Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşulan Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği  (Açık-G2/TR-E) Koşusu’nu Hakan Kefoğlu’nun sahibi olduğu OBIWAN (Always A Classic (CAN) – Emine Hanım/Distant Relative) jokeyi Halis Karataş’la kazandı. İlk startında Maiden'den çıkan safkan tüm koşularını Veliefendi Hipodromu çim pistinde gerçekleştirirken bugün hem 3'üncü Grup yarışını hem de üst üste 3'üncü birinciliğini elde etti. Başarılı safkan 17 Temmuz günü katıldığı (G3) Sadun Eşref Güney Atığ Koşusu'nda ise 3'üncü olmuştu.  
2 yaşlı erkek İngiliz taylarının start aldığı çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuyu (GR-2 / TR/E) EL CONQUERADOR (Okawango (USA) –Adhaaba (USA) /Dayjur) ikinci, GAZZE (Sri Pekan (USA) – Angel’s Song/ Manila) üçüncü ve VILLAGE WIND (Sri Pekan (USA) – Steel Girl/ Shining Steel)  isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL olan koşunun farkları ½ boy – ½ boy – 2 boy şeklinde gerçekleşti. Kazanan OBIWAN için bitiriş derecesi ise 1.24.88 oldu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Hakan Kefoğlu'na kupayı Türkiye Yarış Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve TJK Asli Üyesi Bahadır Gödek verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar, TJK Asli Üyesi Yıldırım Gelgin, T.Y.A.Y.S.D. II. Başkanı Şaban Gül, Derneğin Genel Sekreteri Adil Mert Kaya, Muhasip Üyesi Zekeriya Ahsen Kurum ve Yönetim Kurulu Üyeleri Orhan Bekmezci ve Fikret Kanman ile davetliler de katıldı.
 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim