IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği  Koşusunu TAPIT GIRL kazandıSafkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusunu TAPIT GIRL kazandı
Tarih : 17.09.2012 12:23  - Benzer Haberleri Göster

Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği  Koşusu'nu TAPIT GIRL kazandı
 

16 Eylül Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromu’nda koşulan S.İ.A.Y.S.D (G2/D) Koşusu’nu Talip Öztürk’ün sahibi olduğu TAPIT GIRL (Tapit (USA)- Floral Beauty (USA)/ Gone West (USA)) jokeyi Halis Karataş’la kazandı. Yarış hayatının ilk startından 4'üncülükle ayrılan safkan daha sonra katıldığı 4 koşusunda bugünkü koşuyla birlikte 2'nci kez Grup yarışını kazanırken aynı zamanda 3'üncü birinciliğine ulaştı.
2 yaşlı dişi İngiliz taylarının start aldığı çim pistteki 1400 metre mesafeli koşuyu (Açık - GR-2 / TR /D) STRONG HOPE (Perfect Storm-Thecelo/Muhtarram) ikinci, PROVIDENCE (Sri Pekan (USA) – Southern (USA)/ Southern Halo) üçüncü ve BLACHERNAE (Consolidator (USA) – Prize Moment (USA) / Pure Prize isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL olan koşunun farkları 4 boy – ½ boy – 3.5 boy şeklinde gerçekleşti. Kazanan Tapit Girl için bitiriş derecesi ise 1.24.12 oldu.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi Talip Öztürk'e kupayı, Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı ve TJK Asli Üyesi Sadrettin R. Güney Atığ verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ömer Faruk Girgin, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar, Safkan İngiliz Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri ve TJK Asli Üyesi Cengizhan Gödek, Derneğin Muhasip Üyesi Mert Aksoy, Dışişler Sorumlusu Ömer Halim Aydın ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Engin Danyer ve Duygu Fatura da katıldı.
 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim