IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SELÇUK YİNE 11DE YOK! TÜRKİYE-ESTONYA MAÇI İLK 11LERSELÇUK YİNE 11DE YOK! TÜRKİYE-ESTONYA MAÇI İLK 11LER
Tarih : 11.09.2012 10:29  - Benzer Haberleri Göster

2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu ikinci maçında milli takımımız Estonya'yı konuk edecek. Şükrü Saracoğlu'nda oynanacak mücadeleyi Marcin Borski yönetecek.

Borski'nin yardımcılıklarını Rafal Rostkowski ve Tomasz Listkiewicz yapacak. Saat 21.00'da başlayacak ve Star TV ekranlarından naklen yayınlanacak 

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde eleme grubuna, Hollanda karşısında deplasmanda aldığı 2-0'lık mağlubiyetle başlayan ay-yıldızlılar, Estonya önünde iç saha mücadelesinde 3 puanı hedefliyor. Milli takımın rakibi Estonya da kendi sahasında Romanya'ya 2-0 yenilerek grup maçlarına mağlubiyetle başlamıştı. Öte yandan milli takımın bulunduğu (D) Grubu'nda Romanya-Andorra ve Macaristan-Hollanda maçları yapılacak.

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Selçuk İnan'ın yanı sıra Hamit Altıntop'a da Estonya karşısında forma vermedi. 

TÜRKİYE
Tolga
Gökhan
Ömer
Semih
Hasan Ali
Arda
Mehmet Topal
Emre
Sercan
Burak
Umut

ESTONYA (MUHTEMEL)
Sergei Pareiko 
Igor Morozov 
Ragnar Klavan 
Enar Jaager 
Aleksandr Dmitrijev 
Sander Puri 
Martin Vunk 
Konstantin Vassiljev 
Taijo Teniste 
Andres Oper 
Henrik Ojamaa

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 21.00
HAKEM: Marcin Borski
YAYIN: Star TV

8. RANDEVU

A Milli Futbol Takımı, 89 yıllık tarihinde Estonya ile 7. kez karşılaşacak. Estonya ile ilki 1924'te olmak üzere şimdiye kadar 6 kez karış karşıya geldik. Ay-yıldızlı ekibimiz oynanan 2'si resmi, 4'ü özel maçlarda 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, rakibine hiç mağlup olmadı. Bu karşılaşmalarda attığımız 12 gole karşılık, kalemizde 4 gol gördük.

İLK İÇ SAHA MAÇI

Öte yandan Estonya ile Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağımız karşılaşma, 2012 yılında sahamızda yapacağımız ilk resmi maç olma özelliğini taşıyor.

A Milli Takım, bu yıl şu ana kadar 7'si hazırlık 8 karşılaşma yaptı. Tek resmi maçını geçtiğimiz Cuma akşamı Amsterdam'da Hollanda'ya karşı oynayan Ay-yıldızlılar, 7 hazırlık karşılaşmasından sadece Slovakya maçını 29 Şubat'ta Türkiye'de oynadı.

Estonya maçı aynı zamanda teknik direktör Abdullah Avcı'nın Türkiye'deki ilk resmi maçı olma özelliğine de sahip.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim