IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

SELÇUK,GÖKHAN VE MİLLİ TAKIM HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ ABDULLAH AVCI CEVAPLADI!SELÇUK,GÖKHAN VE MİLLİ TAKIM HAKKINDA MERAK EDİLENLERİ ABDULLAH AVCI CEVAPLADI!
Tarih : 10.09.2012 09:41  - Benzer Haberleri Göster

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve milli kaleci Tolga Zengin Estonya ile oynayacağımız 2014 Dünya Kupası grup eleme maçı öncesi bir basın toplantısı düzenlendi.

Avcı, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacakları ilk resmi maçın heyecanını yaşadıklarını belirtirken, "Şükrü Saracığlu Stadı'nda 50 bin taraftarın milli formayla desteklerini bekliyoruz" dedi.

Gruptaki ilk maçta Hollanda'ya 2-0 yenildikleri karşılaşmayla ilgili de değerlendirme yapan Avcı, ''Pazartesi günü Hollanda'da kampa girdik. Ekibimle beraber pazartesi gününden itibaren aralıksız sürdürdüğümüz hazırlıkların, yaptığımız planların cuma akşamı Amsterdam Arena Stadı'nda son derece sağlıklı biçimde geri bildirimini aldık. Özellikle son 10-12 seneye bakıldığında, Amsterdam Stadı'nda topa sahip olma oranımız Hollanda takımıyla aynı derecedeydi. En az rakip kadar, belki rakipten fazla pozisyona girdik. Rakibimize kendi sahasında baskı uyguladık. Oyunun her anında ve maçın sonuna kadar oyunun içinde olduk. Tabi ki skor önemli, bunu almak istiyorduk. Skoru alamadık. Bunun üzüntüsünü yaşıyoruz. 25 yaş ortalamasıyla, 6 tane yeni oyuncu, ileriye dönük bize son derece doğru mesajlar vermiştir. Bir yarış, 13 aylık süreç, 10 maç... İlkini oynadık ve ilk maçtan aldığımız mesajlar bizim ileriye doğru daha sağlıklı bakmamızı sağlıyor.'' dedi.

Hollanda karşılaşmasında Selçuk İnan'ın süre almamasıyla ilgili soruya, "Basında çıkan şeyleri takip etmiyorum ama dolaylı olarak bana geliyor. Hollanda maçında topa sahip olma oranımız yüzde 50-50'ydi. Takımdaki tüm oyuncular en değerli oyuncularımız, maçın stratejisi buydu. Hollandalı Bundesliga gol kralı Klaas-Jan Huntelaar oynamıyor, ligin en değerli yabancısı Dirk Kuyt da oynamıyor. Selçuk da bizim en değerli oyuncumuz, zamanı gelince oynayacak" dedi.

Eleştirileri beklediğini ve anlayışla karşıladığını söyleyen Avcı, "En sağlıklı kararı verdiğimizi düşünüyorum. Kadro seçimi bize ait. Milli  takımdaki değişime herkes saygı gösterecek ve neler olacağını göreceğiz. Estonya'nın son oynadığı maçlar canlı olarak veya videodan izlendi. Estonya çıkış halinde bir ülke, mücadele eden ve fizik kalitesi yüksek bir takım" dedi.

Alan savunmasıyla yaptıklarını hatırlatan Avcı, "Duran toplarda artık alan savunması yapıyoruz. Göreve geldiğimden itibaren 8. maçta ilk kez duran toptan gol yedik. Bazı değişimler olacak. Tahta-tebeşir dönemi bitmiştir, bilgisayar ve barkovizsyon dönemi başlamıştır" ifadelerini kullandı.

Semih'in antrenmana çıktığını belirten teknik adam, "Ömer de bugün antrenmana çıkacak ve deneyeceğiz kendisi" diye konuştu.

Milli kaleci Tolga Zengin ise Hollanda maçında iyi oynadıklarını ancak istedikleri sonucu elde edemediklerini ifade ederek, ''İnşallah Estonya maçıyla birlikte 3 puanı alırız ve gruptaki yolumuza devam ederiz. Zor bir maç olacak. Kağıt üzerinde kolay bir rakip gibi görünse de futbol sahada oynanıyor, oynamadan hiçbir maçın garantisi yok. İnşallah yarın iyi bir başlangıç yaparız. Taraftarımızın desteğiyle ilk galibiyetimizi alıp yolumuza devam ederiz'' şeklinde konuştu.

Kaynak:NtvSpor


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim