IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AVCIYA AĞIR BOMBARDIMAN AVCIYA AĞIR BOMBARDIMAN
Tarih : 09.09.2012 04:05  - Benzer Haberleri Göster

Ne onunla ne onsuz

 

Hollanda karşısında oynamadan “Maçın adamı” olan Selçuk İnan, Fatih Terim tarafından A Milli yapılmıştı. Ama Terim ondan çabuk vazgeçti. 2008’deki Şili maçının ardından göreve gelen Terim’in yardımcısı Oğuz Çetin, iki yıl sonra Selçuk’a kucak açtı ve bu durum Guus Hiddink ile devam etti. Hollandalı hocanın değişmezleri arasında yer alan Selçuk İnan, Abdullah Avcı’nın başında bulunduğu milli maçlarda da çok az şans bulabildi.

Avcı’nın göreve geldiği günden bu yana oynanan maçlara bakıldığında, Galatasaraylı futbolcunun Abdullah hocanın kafasında “Olmazsa olmaz” isimler arasında yer almadığı açıkça görülür. Göreve geldiğinden bu yana A Millilere 7 hazırlık maçı oynatan Abdullah Avcı, Selçuk’u 4 karşılaşmada kadroya aldı, Slovakya karşısında hiç oynatmadı, Gürcistan ve Portekiz karşılaşmalarında 34 ve 18 dakika görev verdi. Avusturya mücadelesinde ise 60 dakika şans veren Abdullah hoca, daha sonra Selçuk’u yanına çağırdı.

Selçuk İnan’a ilk kez A Milli Takımı’nın kapılarını açan Fatih Terim de genç oyuncuya fazla dayanmadı. Gürcistan karşısında kadroya alan ancak görev vermeyen Fatih hoca, daha sonra Moldova ve Şili ile ile oynanan özel karşılaşmalarda Selçuk’a ilk 11’de forma verdi, ancak daha sonra görev aldığı 15 karşılaşmada da Selçuk’un esamesi okunmadı.

Terim’in ayrılmasının ardından göreve gelen ve Hiddink gelinceye kadar A Milli Takımı’nı idare eden Oğuz Çetin, Fatih Terim’in yardımcılığının sonrasında bu göreve soyununca Selçuk yeniden kadroya girdi. Guus Hiddink’in de “Vazgeçilmez” isimleri arasında bulunan oyuncu, kadroda sık sık yer buldu.

AVCI’YA AĞIR BOMBARDIMAN

KULÜBEDE ÇÜRÜTEMEZSİNİZ
Selçuk İnan’ın yedekten de olsa giremediği bir orta sahaya sahipseniz çok üst düzey bir yaratıcılığınızın olması gerekir. Bunun olduğunu söylememiz çok zor. Kötü oynamamış da olsa Emre’nin Selçuk İnan’a neden tercih edildiğini anlayamadım. O kadar da değil! Emre oyundan çıktıktan sonra, iki sezondur pozisyonlara hep uzak kalan Nuri’nin tercih edilmesi ise hiç anlaşılamadı. Eğer Selçuk İnan sisteminize uymuyorsa, o zaman da ligin en iyi orta sahasını kulübede çürütemezsiniz...
MEHMET DEMİRKOL / FANATİK

ANLAM VEREMEDİM
Selçuk İnan, Burak gibi elimizde çok tecrübeli oyuncular varken, tecrübesiz oyuncularla maça başlanmasına anlam veremedim. Selçuk, Türkiye’nin en iyi oyuncularından biri ancak maç boyu kenarda oturdu. Son sezonun gol kralı Burak bu kadar kötü oyuncu mu ki hem G.Saray’da hem de milli takımda 11’e giremiyor. Ben Emre Belözoğlu-Nuri Şahin değişikliğine de anlam veremedim.
Şu da bir gerçek, bizim defansın oyunu gol yemeden bitirmesi mümkün değil. Öyle bir kadroyla çıkmamız gerek ki gol de atmamız lazım.
SERGEN YALÇIN HABERTÜRK

ALTINDA EZİLİR!
Milli Takım, Çocuk Esirgeme Kurumu değil, çocuk yuvası da değil... O anda elinde bulunan en iyi oyuncularla oynarsın. ‘İstikbalin A Milli Takımı’nı kuruyorum’ gibi futbolda aptalca bir hedef olamaz. Şu anda Türkiye’nin en iyi orta sahası Selçuk... Hem de kendini ispat etmiş bir oyuncu ama sen saçma sapan isimlerle maça başlıyorsun. Abdullah Avcı, iyi çocuk hoş çocuk ama kendisine ilerde ‘boş çocuk’ dedirtmesin. A Milli Takım Teknik Direktörlüğü, deneme tahtası değildir. Ağırlığını kaldıramazsan, altında ezilirsin. Çünkü, ‘canımla, ciğerimle’ bu işler yürümez.
ERMAN TOROĞLU / HÜRRİYET


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim