IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ATEŞHATOĞLU ÇOK RAHAT ATEŞHATOĞLU ÇOK RAHAT
Tarih : 06.09.2012 05:51  - Benzer Haberleri Göster
Diyarbakır Vali Koşusu'nu  ATEŞHATOĞLU kazandı
 
2012 yılı Sonbahar Yarış Sezonunun açılış gününde gerçekleştirilen Diyarbakır Vali Koşusu'nda potoyu önde geçen, Fethi Doğan'ın Erdal Yavuz'la start alan ATEŞHATOĞLU (k.a. Emiroğlu - Alev / GHAZAL) isimli safkanı oldu. Kum pistteki 1800 metre mesafeli koşuyu 2.16.78'lik bitiriş derecesiyle tamamlayan safkan 51. startında 19'uncu birinciliğine ulaştı.
6 Eylül Perşembe günü 4 ve daha yukarı yaşlı safkan 9 Arap atının katılımıyla gerçekleştirilen koşuyu (KV - 8 / S / DHÖW) FOBİ (Berkoş - Egeincisi / DEMİRKIR) ikinci olarak tamamlarken GÖRGÖKÇE (Demirkazık - A Keen Queen) ile KIRDEMİRKIR (Sancakbeyi - Küçükmatra / TULPAR) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 38.500 TL olan koşunun farkları 4,5 boy - 2 boy - burun şeklinde gerçekleşti.
 
Koşuyu kazanan atın sahibi adına Gıyasettin Yıldız'a kupayı Diyarbakır Vali Yardımcısı Mustafa Can verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanı ve Yüksek Komiserler Kurulu Başkan Yardımcısı Erdal Celal Sumaytaoğlu, Vali Yardımcısı Ahmet Dalkıran, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ve Diyarbakır Hipodrom Müdürü Yılmaz Çelik ile davetliler de katıldı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim