IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

NECATİ ATEŞ YOL AYRIMINDA!NECATİ ATEŞ YOL AYRIMINDA!
Tarih : 02.09.2012 10:14  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Necati Ateş, 3 yıllığına Eskişehirspor'la anlaştı. Galatasaray Kulübü de borsaya yaptığı bildirim de Necati Ateş'in transferi için Eskişehirspor ile görüşmlere başlandığını duyurdu.

Sarı-kırmızılı takımın oynadığı son maçlarda forma şansı bulamayan Necati Ateş, Eskişehirspor kulübü ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Tecrübeli futbolcu, Galatasaray'da oynama şansının azaldığını düşündüğünü ve bu nedenle kendi isteğiyle takımdan ayrıldığını açıkladı. Necati Ateş'e, Trabzonspor ve Beşiktaş'ın da teklifte bulunduğu öğrenildi.

2 TEMMUZ'DA SÖZLEŞME YENİLEMİŞTİ!

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Galatasaray'a yarım sezonluğuna transfer edilen Necati Ateş ile sarı kırmızılı takım 2 Temmuz tarihinde sözleşme imzalamıştı. 2 yıllık anlaşma karşılığında 1 milyon 100 bin euro alacağı o dönem belirtilen Necati'nin sarı kırmızılı takımdan ayrılışı, taraftarlar tarafından sürpriz olarak değerlendirildi.

NECATİ'DEN AYRILIK TWEETİ

Golcü oyuncu, Eskişehirspor ile anlaştığının ortaya çıkmasının ardından ise twitter aracılığıyla camia ve taraftara mesaj gönderdi.

Necati açıklamasında "Büyük GALATASARAY ailesine ve büyük taraftarına teşekkür ederim desteklerinden dolayı. İnşallah hayırlısı olur hem benim adıma hem GALATASARAY adına" tweetlerini attı.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim