IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ALEXTEN BOMBA AÇIKLAMALAR BAŞKAN YÜZÜME BİLE BAKMADI!ALEXTEN BOMBA AÇIKLAMALAR BAŞKAN YÜZÜME BİLE BAKMADI!
Tarih : 30.08.2012 07:51  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe Kaptanı Alex, yönetimin Twitter hesabından yorum yapmasını yasakladıktan sonra, bu kez özel bir iletişim ağı olan BlackBerry Messengar'dan taraftarlarla sohbet etti ve zehir zemberek yanıtlar verdi.

Milliyet'in haberine göre, Brezilyalı yıldız, çok mutsuz olduğunu, bunun ilk nedeninin Aykut Kocaman'ın kendisiyle konuşmamasının olduğunu söyledi, "Hiçbir randevumu kabul etmiyor. Ama bunun arkasında Başkan da var" dedi. Alex, Başkan Aziz Yıldırım'la yaptıkları toplantının ayrıntılarını taraftarlara şöyle açıkladı:

"Tam 3.5 saat kulüpte kaldım. Başkan konuşurken yüzüme bakmadı, benimle konuşup konuşmadığı bile belli değildi. 2014'te futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğimi söyledim, ama Başkan, bana 'Bu kadar uzun süre Fenerbahçe'de kalman olanaksız' dedi. Bunun üzerine Fenerbahçe'de kalmak için yıllık ücretimde indirim yapabileceğimi söyledim. 'Parayla bir ilgisi yok, kulübün menfaatları yüzünden seni düşünmüyoruz' diye yanıt verdiler".

Sarı-lacivertli futbolcu, Hooijdonk'la da konuştuğunda, kendisine de aynı yıldırma politikasını uyguladıklarını hatırlattığını da BB messenger platformunda açıkladı, "Kulüpteki toplantıda bana Hooijdonk ile konuşmanın yanlış olduğunu söylediler ve bu eski futbolcuyu sürekli kötülediler. Şu anda çok mutsuzum. Ne yapacağımı bilmiyorum" ifadesini kullandı.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim