IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BİR FİLMİN SONU GİBİ KADIKÖYDE DEV ÇÖKÜŞ!BİR FİLMİN SONU GİBİ KADIKÖYDE DEV ÇÖKÜŞ!
Tarih : 30.08.2012 07:45  - Benzer Haberleri Göster
Şampiyonlar Ligi Play-off turu rövanş maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Spartak Moskova karşı karşıya geldi. İlk maçı deplasmanda 2-1 kaybeden sarı-lacivertliler, kendi sahasında son 10 dakikada Spartak Moskova'nın 10 kişi kalmasına rağmen istediğini yapamadı ve 1-1'lik skorla Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. 

Karşılaşmada Spartak Moskova'nın golü 5. dakikada Ari'den geldi. Fenerbahçe ise 69. dakikada Moussa Sow ile beraberliği yakaladı. Beraberlik golünden sonra tek kale top oynayan sarı-lacivertliler, 80. dakikada De Zeeuw'un da atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında büyük üstünlük kurdu. Ancak maçı uzatmaya götürecek gol gelmeyince sarı-lacivertliler çalan son düdükle büyük üzüntü yaşadı. 

Şampiayonlar Ligi'nde Spartak Moskova engeline takılan Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. Fenerbahçe'nin gruplardaki rakipleri Cuma günü çekilecek kura çekimi sonrasında belli olacak. 

KOCAMAN, GAZİANTEPSPOR 11'İ İLE ÇIKTI
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında Spartak Moskova ile yaptıkları maçta, Spor Toto Süper Lig'de son oynadıkları Gaziantepspor maçının 11'ini bozmadı. Kocaman, deplasmandaki ilk maçta 2-1 yenildikleri Rus takımına karşı, Spor Toto Süper Lig'de Gaziantepspor'u 3-0 yenen kadroyu sahaya sürdü.

ALEX KULÜBEDE
Aykut Kocaman, Spartak Moskova'ya karşı ilk maça göre daha ofansif bir kurguyla takımını sahaya sürdü. İki ekip arasında Moskova'da yapılan ilk maça göre Fenerbahçe 11 kurgusunda 1, Spartak ise 3 oyuncu değişikliğiyle rövanşa çıktı.

Moskova'daki mücadelede Fenerbahçe'nin 11 kişilik kadrosunda yer alan Cristian rövanşta yedek kalırken, bu futbolcunun yerine Krasic 11'de kendisine yer buldu. Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza, Spartak Moskova'ya karşı ilk maçta olduğu gibi rövanşta da yedekler arasında yer aldı.

EMENIKE, SARACOĞLU'NDA 11'DE
Rus ekibi ise ilk maçın kadrosuna göre 11'inde 3 oyuncusunu değiştirdi. İlk maçta 11'de yer alan Pareja, Carioca ve Bilyaletdinov Kadıköy'deki mücadelede 11'e giremezken, bu futbolcuların yerine Insaurralde, Kirill Kombarov ve De Zeeuw görev aldı. Öte yandan Fenerbahçe'den iki sezon önce Spartak Moskova'ya transfer olan Emanuel Emenike, ilk maçta olduğu gibi rövanşta da Rus ekibin 11 kişilik kadrosunda yer aldı.

ŞOK BİR GOL VE MORAL BOZAN SAKATLIK

Moskova'da 2-1 yenildiği ilk maçın rövanşında gol bulmak için karşılaşmaya baskılı başlayan Fenerbahçe, rakip kalede gol ararken, maçın henüz 5. dakikasında golü kalesinde gördü. Golden sonra toparlanmaya başlayan sarı-lacivertlilerde, bu kez Krasic sakatlanınca teknik direktör Aykut Kocaman, 16. dakikada mecburi bir değişiklik yaparak, Sırp oyuncunun yerine Stoch'u oyuna aldı. İlk yarıda hücumda etkili olamayan ve istediği gol pozisyonlarını üretemeyen Fenerbahçe, soyunma odasına 1-0 geride gitti.

MOSKOVA SAVUNMADA KALDI! 
Karşılaşmaya temkinli başlayan Spartak Moskova ise maçın başında rakibinin baskısı karşısında pozisyon vermezken, rakip kaleye gittiği ilk pozisyonda 5. dakikada Ari ile bulduğu golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Rakip sahada bulduğu golle rahatlayan Rus temsilcisi, Fenerbahçe kalesinde uzaktan şutlarla ikinci golü aradı. İlk yarıda savunmasında açık vermeyen Spartak Moskova, maçın başında attığı golle devreyi 1-0 önde kapattı.

FENERBAHÇE ŞANSSIZLIĞINA TAKILDI! 
İkinci yarıya Fenerbahçe daha istekli başladı. Oyunda daha kontrolü daha ciddi bir şekilde eline alınan sarı-lacivertli temsilcimiz Spartak Moskova kalesine yüklenmeye başladı. Dakikalar geçtikçe ataklarını sıklaştıran Fenerbahçe gol çok yaklaştığı dakikalarda şanssızlığına da takıldı. Mehmet Topal ve Mehmet Topuz ile direğe takılan sarı-lacivertliler, zaman zaman da kaleci Dykan'a takıldı. Fenerbahçe'nin baskılı oynadığı dakikalarda Spartak Moskova'nın da bir topu direkten döndü.

ALEX GİRDİ, SOW UMUTLANDIRDI!
Karşılaşmada skoru lehine döndürmek isteyen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman gol gelmeyince Alex de Souza'yı da sahaya sürdü. Selçuk Şahin ısklıklar ve tepkiler arasında kenara gelirken; Brezilyalı isim oyuna dahil oldu. Alex'in girmesinin ardından baskıyı daha çok arttıran Fenerbahçe 69. dakikada skora beraberliği getirdi. Brezilyalı'nın kullandığı korner sonrasında Mehmet Topuz topu Sow'a indirdi. Senegalli ise kale sahası üzerinde kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelere göndererek sar-lacivertlileri umutlandırdı.

O GOL BİR TÜRLÜ GELMEDİ
Mosussa Sow'un attığı golden sonra Fenerbahçe oyunu adeta tek kaleye çevirerek Spartak Moskova kalesini abluka altına aldı. De Zeew'un da atılmasıyla moral bulan temsilcimiz Fenerbahçe rakip kalede ciddi fırsatlar buldu. Sow ve Kuyt'ı gol pozisyonuna sokmaya çalışan sarı-lacivertli uzaktan şutlarla da ikinci golü aradı. Ancak maçı uzatmaya götürecek gol gelmeyince Fenerbahçe kendi sahasında Şampiyonlar Ligi'ne veda etmiş oldu. Sarı-lacivertliler yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek. 

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim