IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

ALEX KADRODA MI? SOW İLK 11DE Mİ ? FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR MERAK EDİLENLER BURADAALEX KADRODA MI? SOW İLK 11DE Mİ ? FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR MERAK EDİLENLER BURADA
Tarih : 29.08.2012 03:31  - Benzer Haberleri Göster

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu rövanş maçında Rusya'nın Spartak Moskova takımıyla karşılaşacak.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Alman hakem Felix Brych yönetecek. Brych'in yardımcılıklarını Mark Borsch ve Stefan Lupp yapacak. Markus Hacker'in dördüncü hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın ilave yardımcı hakemleri ise Felix Zwayer ve Guido Winkmann olacak.

ALEX'E KOCAMAN AF

Moskova'da oynanan ilk maçta rakibine 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, Kadıköy'de turu getirecek skoru yakalayarak, "Devler Ligi"nde gruplara kalmayı hedefliyor.

Karşılaşma öncesinde sarı lacivertli takımda cezalı ve sakat oyuncu bulunmazken tek eksiğin haftaiçinde çeşitli sorunlar yaşayan Alex de Souza olduğu biliniyor... Öte yandan sarı lacivertli takımın Spartak Moskova karşısına Gaziantepspor maçındaki 11'i ile çıkması bekleniyor. Bu maç öncesi ise Kocaman son basın toplantısında "Alex şu anda kafamda yok" açıklamasına karşın maç kadrosuna dahil edilmiş durumda.

Spartak Moskova'da ise en önemli eksik olarak Brezilyalı golcü Welliton Soarez'in yokluğu olarak göze çarpıyor.

F.BAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin Spartak Moskova karşısında alacağı 1-0'lık skor tur atlaması için yeterli olacak. Beraberlik, konuk ekibin kazanması veya 2-1'in üstündeki tek farklı galibiyetlerde (3-2 veya 4-3 gibi) ise "Sarı kanaryalar" Şampiyonlar Ligi'nden elenecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE
Mert Günok
Gökhan Gönül
Egemen Korkmaz
Yobo
Hasan Ali Kaldırım
Mehmet Topuz
Mehmet Topal
Selçuk Şahin
Krasic
Kuyt
Sow

SPARTAK MOSKOVA
Andrey Dikan
Pareja
Suchy
Kombarov
Makeev
Carioca
Bilyaletdinov
Monteiro
McGeady
Ari
Emenike

STAT: Şükrü Saracoğlu
SAAT: 21:45
HAKEM: Felix Brych (Almanya)
YAYIN: D-Smart

SPARTAK 11, F.BAHÇE 7. KEZ...
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi tarihinde gruplara daha önce 6 kez kaldı. Bu sezonda Spartak Moskova karşısında başarılı olunması halinde 7.kez gruplarda mücadele edecek Fenerbahçe bu sezon 11.kez gruplara kalan Galatasaray’ın ardından 2.sırada yer alıyor. Spartak Moskova ise Fenerbahçe karşısında başarılı olursa 11.kez gruplara kalacak. Spartak Moskova halen Rusya adına en çok Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele eden takım ünvanına sahip.

KOCAMAN LİGDE KAYBETMİYOR, AVRUPA'DA KAZANAMIYOR!

Fenerbahçe’nin başında Şükrü Saraçoğlu stadında 38 lig maçına çıkan Aykut Kocaman bu maçlarda 31 galibiyet 7 beraberlik alıp hiç kaybetmedi. Aykut Kocaman Avrupa kupalarında ise Şükrü Saraçoğlu stadında galibiyet alamadı. 2010-11 sezonunda Young Boys karşısında 1-0 kaybedip, PAOK ile uzatmaya giden maçta 1-1 berabere kalan Kocaman bu sezonda Vaslui ile iç sahada oynadığı maçı 1-1 berabere bitirmişti. Toplamda 7 Avrupa kupasına çıkan Kocaman bu maçlarda 1 galibiyet 3 beraberlik 3 yenilgi aldı. Aykut Kocaman hem futbolculuk döneminde hem de teknik adamlık döneminde Uefa Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etmedi.

Kaynak:Sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim