IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

PASİFİKANIN FORMU DEVAM EDİYORPASİFİKANIN FORMU DEVAM EDİYOR
Tarih : 27.08.2012 06:42  - Benzer Haberleri Göster

Kenan Atan Koşusu'nu
PASİFİKA kazandı


İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 26 Ağustos Pazar günü düzenlenen Kenan Atan Koşusu'nu (KV 8 / S) Hakan Çelik'in PASİFİKA (Unaccounted For - Twist Of Faith / Knight Line Dancer) isimli safkanı jokey Mehmet Çelik ile 1400 metre çim pistte 1.23.79'luk derece yaparak kazanmayı başardı.

Üç ve daha yukarı yaşlı 5 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, ALWAYS PRESIDENT (Always A Classic-Yamis/Distant Relative) ikinci, WHITE RAM (Sri Pekan-Endless Freedom/Zilzal) üçüncü, EL KAŞGAR (Elixir-Kaşgar/ Progay) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise Baş - 1,5 Boy - Uzak şeklinde gerçekleşti.

Üst üste dördüncü yarışını kazanan PASİFİKA bu birincilikle birincilik sayısını 44. startında 17'ye çıkartmış oldu. Safkan son olarak aynı pistte 8 Ağustos Çarşamba günü düzenlenen Tali Çalbatur Koşusu'nu (G3 / D) kazanmıştı.

KENAN ATAN

1919 yılında Kocaeli’nin Büyük Derbent köyünde doğan ve çocukluğu boyunca atlarla yakından ilgilenen Kenan Atan, eğitimini tamamladıktan sonra at yetiştiriciliğine başlamıştır.

1950’li yıllarda İstanbul’a yerleşen ve Çerkezköy’de gıda sektöründe faaliyetlere başlayan Atan, 1970’li yıllarda inşaat sektörüne girmiştir. 1977 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçilmiştir. Türkiye Jokey Kulübü, Fenerbahçe Kulübü Sosyal Tesisleri, Avcılar Kulübü’nün Yönetim Kurullarında görev yapan Atan, 1978 yılında vefat etmiştir.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim