IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

EL CLASİCO DA MUHTEMEL 11 LER AÇIKLANDIEL CLASİCO DA MUHTEMEL 11 LER AÇIKLANDI
Tarih : 23.08.2012 01:25  - Benzer Haberleri Göster

El Clasico'ya! İşte muhtemel 11'lerİspanya 1. Futbol Ligi'nde geçen sezonun lig şampiyonu Real Madrid ile Kral Kupası galibi Barcelona bugün İspanya Süper Kupası için karşı karşıya gelecek.
İspanya Süper Kupası ilk maçında geçtiğimiz sezonun Kral Kupası şampiyonu Barcelona, sahasında geçtiğimiz sezonu la Liga şampiyonu olarak kapatan Real Madrid'i ağırlayacak.

Camp Nou'daki müsabaka saat 23.30'da başlayacak ve Star TV'den naklen yayınlanacak.

Süper Kupa maçı ile Barcelona ve Real Madrid, 220. kez buluşmuş olacaklar. İstatistiklere göre; bundan önceki buluşmalarda; Real Madrid'in 87, Barcelona'nın ise 86 galibiyeti bulunuyor.

VILANOVA ILK KEZ...

Bu karşılaşma Pep Guardiola'dan teknik direktörlük koltuğunu devralan Tito Vilanova'nın ilk El Clasico'su olarak tarihe geçecek. Geçtiğimiz Ağustos ayında Barcelona'nın 5-4 galip geldiği karşılaşma hala hafızalardaki yerini korurken, karşılaşmada iki ekip arasında çıkan karmaşada Jose Mourinho, o zaman Barcelona Teknik direktörü Pep Guardiola'nın yardımcısı olan Tito Vilanova'nın gözüne parmağını sokmuştu.

Ayrıca Katalan ekibinin yeni transferleri Alexandre Song ve Jordi Alba da ilk kez bir Real Madrid maçına çıkacaklar.

Barcelona'da sakatlıkları devam eden Isaac Cuenca, Thiago ALcantara ve antrenman eksikliği bulunan Eric Abidal forma giymeyecek. Vilanova'nın bu mücadelede Barcelona'nın alışılmış onbirinde bir iki küçük oynama yaparak çıkması bekleniyor.

MOURINHO'DAN NURİ VE KAKA'YA KESİK

İspanya Süper Kupası ilk maçında oynanacak Real Madrid-Barcelona maçı öncesi Madrid ekibinin teknik direktörü Jose Mourinho 21 kişilik kadroya takımdan ayrılmaları gündemde olan Nuri Şahin ile Kaka'yı ve sakat olan Pepe'yi almadı.

Real Madrid'in bu akşamki 21 kişilik kadrosu şu şekilde:

Kaleciler: Casillas,Adam,Jesus
Defans: Sergio Ramos,Marcelo,Coentrao,Albiol,Arbeloa,Varane,Nacho
Orta saha: Mesut Özil,Xabi Alonso,Granero,Khedira,Lassana Diarra,Di Maria,Callejon
Forvet: Cristiano Ronaldo,Benzema,Higuain

PEPE'NIN YERİNE ALBIOL

Transfer sezonunu sessiz geçiren Madrid ekibi, henüz şampiyon kadrosuna her hangi bir takviye yapmadı. Ayrıca hafta sonu oynanan Valencia maçında sakatlanan Pepe de bu maçta forma giyemeyecek. Pepe'nin yerine Raul Albiol'ün Barcelona karşısında Ramos'un partnerinin olması bekleniyor.

Real Madrid teknik direktörü Jose Mourinho, "Eğer seçim yapmam gerekirse, Süper Kupa'yı kaybetmenin yerine lig şampiyonluğunu kazanmayı tercih ederim. Mücadele ettiğimiz dört kupa içinde Süper Kupa en önemsizi." dedi.

MUHTEMEL 11'LER

BARCELONA

Valdes
Alves
Puyol
Pique
Alba
Busquets
Xavi
Iniesta
Villa
Fabregas
Messi

REAL MADRID

Casillas
Marcelo
Ramos
Albiol
Arbeloa
Xabi Alonso
Khedira
Mesut
Di Maria
Ronaldo
Benzema

SAAT: 23.30
STAT: Camp Nou
HAKEM: Clos Gomez
YAYIN: Star TV

kaynak: sporx


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim