IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN TARAFTARINA SESLENİŞ BEŞİKTAŞ KULÜBÜNDEN TARAFTARINA SESLENİŞ
Tarih : 29.03.2012 11:24  - Benzer Haberleri Göster

Beşiktaş Kulübü, Samsunspor ile oynanacak maçta kötü tezahürat yapılmaması ve sahaya yabancı madde atılmaması konusunda taraftara çağrıda bulunuldu.

 

Kulübün internet sitesinde \Büyük Beşiktaş Taraftarına Çağrı\ başlığıyla yapılan açıklamada, taraftarın bu konuda sağduyulu davranacağına güvenildiği ifade edildi.

Bu sezon Fiyapı İnönü Stadı da kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılması nedeniyle kulübün aldığı cezalardan aynı zamanda taraftarın da etkilendiğine dikkati çekilen açıklamada şöyle denildi:

\Spor Toto Süper Ligin 2011-2012 sezonunu şampiyon tamamlamak isteyen futbol takımımızın, evimizde oynayacağımız Süper Final karşılaşmalarında büyük Beşiktaş taraftarının desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyacı bulunmaktadır. Beşiktaş-Samsunspor karşılaşmasının bilet fiyatlarında yüzde 25 indirime giderek taraftarlarımıza jest yapan yönetim kurulumuz, bu önemli mücadelede tribünlerin bir şölen havasında karşılaşmayı takip etmesini istemektedir.

Taraftarlarımızın sağduyusuna güvenen yönetim kurulumuz, bu mücadelede kötü tezahürat ve sahaya yabancı madde atılmasının sonucunda alınacak cezaların, Süper Final maçlarımızı etkileyeceğini hatırlatarak, büyük Beşiktaş taraftarının kendisine yakışan olgunluğu her zamanki gibi sergileyeceğine inanmaktadır.\


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim