IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TOROK ADETA UÇTUTOROK ADETA UÇTU
Tarih : 18.08.2012 09:40  - Benzer Haberleri Göster


Dr. Özcan Kızılkaya Koşusu'nuTOROK kazandı

İstanbul Veliefendi Hipodromu'nda 17 Ağustos Cuma günü düzenlenen Dr. Özcan Kızılkaya Koşusu'nu (KV 8 / S) G. Dilek Emirsoy'un TOROK (Singspiel - Chatila / Red Ransom) isimli safkanı jokey Uğur Polat ile 1500 metre kum (sentetik) pistte 1.32.17'lik derece yaparak kazanmayı başardı.

Üç yaşlı 9 safkan İngiliz tayının katıldığı koşuda, DAYI (Divine Light-Morris Code/Lost Code) ikinci, HIGHLY ROOTED (Victory Gallop-Elodie/Bankocu) üçüncü, PARGALI (Mali-Angels Song/Manila) da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 65.000 TL. olan koşunun farkları ise Burun - 1,5 Boy - Boyun şeklinde gerçekleşti.TOROK 12. startında 3. birinciliğini elde etti. Tay son olarak aynı pistte 18 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirilen ARC Koşusu'nu (KV 8 / S) kazanmıştı.
 
Şeref tribününde düzenlenen kupa töreninde kazanan tayın sahibi G. Dilek Emirsoy'a vekaleten Muhsin Emirsoy'a kupasını Hasan Somer verdi.
 
Kupa törenine Türkiye Jokey Kulübü Muhasip Üyesi M. Doruk Yılmaz, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi A. Hücum Tulgar, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat ile Türkiye Jokey Kulübü Disiplin Kurulu Üyesi Sadettin Sükan da katıldılar.
DR. ÖZCAN KIZILKAYA
1935 yılında İstanbul’da doğan Özcan Kızılkaya, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi ve Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde ihtisasını yaptı. Aynı hastanede ve Erzurum Fevzi Çakmak Hastanesi’nde görev yaptıktan sonra emekli oldu. Doktorluk mesleğini serbest olarak da sürdüren Kızılkaya, uzun süre at sahipliği ve yetiştiriciliği yaparak yarışçılığımıza hizmetlerde bulundu. 1994 yılında Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi seçildi.
28 Ocak 2004 yılında vefat eden merhum Dr. Özcan Kızılkaya’yı anısına düzenlenen bu koşu vesilesi ile bir kez daha saygı ve rahmetle andık.

TOROK UN SON METRELERDE ATTIĞI MÜTHİŞ SPRİNT GÖRÜLMEYE DEĞERDİ,İZLEMEK İÇİN VİDEOYA TIKLAYINIZ.


 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim