IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AKHİSAR BEN GELDİM DEDİ !AKHİSAR BEN GELDİM DEDİ !
Tarih : 17.08.2012 08:25  - Benzer Haberleri Göster

Spor Toto Süper Lig'de 2012-2013 sezonunun ilk haftasında Eskişehirspor ile Akhisar Belediye Gençlik ve Spor karşı karşıya geldi.

Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-0'lık Akhisar Belediyespor üstünlüğü ile sona erdi.

Karşılaşmada Akhisar Belediyespor'a galibiyeti getiren tek golü 90. dakikadar Güray kaydetti. Böylelikle Akhisar Belediyespor tarihindeki ilk Süper Lig maçından galibiyetle ayrılmış oldu ve üç puanı hanesine yazdırdı. Eskişehirspor ise kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet parolasıyla çıktığı mücadeleden puansız döndü.

Süper Lig'in ikinci haftasında Eskişehirspor 25 Ağustos Cumartesi günü Orduspor'a konuk olurken Akhisar Belediyespor ise aynı gün evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek.

ES-ES RAKİP YARI SAHADA AMA...

Karşılaşmaya galibiyet parolası ile başlayan Eskişehirspor ilk dakikalarda rakibin yarı sahasına yüklenmeye başladı.

İlk yarıda bir çok atak geliştirmesine rağmen Eskieşehirspor savunmasında verdiği boşluklar nedeniyle de kalesinde pozisyonlar gördü.

Ligin yeni ekibi Akhisar Belediyespor ise hızlı hücumcuları ile Eskişehirspor savunmasında doğan boşlukları değerlendirmeye çalıştı. İlk yarıda iki takım da bir birine üstünlük kuramayınca ilk 45 dakika golsüz eşitlikle sona erdi.

AKHİSAR'DAN TARİHİ GOL!

İkinci yarıya ilk yarıdaki tempoyla çıkan iki takım da gol pozisyonu üretmekte zorlandı. Son dakikalara yaklaştıkça maç da tempo kazandı.

Mücadelede uzatma dakikaları oynandığı anlarda Akhisar Belediyespor'dan Güray, Eskişehirspor'un savunma hatasını değerlendirerek golünü kaydetti ve takımının Süper Lig tarihindeki ilk golünü atmış oldu

Kaynak:Sporx


Editör Yorumu:Akhisar az sayıda gol pozisyonuna girmesine rağmen Eskişehir deplasmanında gol bulmayı ve kazanmayı başardı.Eskişehir'de ise oyunu kanatlara açamama ve forvet eksikliği açık bir şekilde göze çarptı.Akhisar bu oyununu devam ettirirse ligi orta sıralarda bitirme ihtimali yüksek.Ayrıca büyük takımlardan da sürpriz puanlar alabilir.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim