IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

CİMBOM HAZIRLIK MAÇLARINDA BİLE SAĞLAM ADIMLARLACİMBOM HAZIRLIK MAÇLARINDA BİLE SAĞLAM ADIMLARLA
Tarih : 09.08.2012 11:23  - Benzer Haberleri Göster

GALATASARAY  1-0  FİORENTİNA

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina ile bir dostluk maçı yaptı. Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında İtalya'nın Fiorentina takımıyla oynadığı özel karşılaşmayı 1-0 kazandı.

 9. dakikada Emre Çolak'ın soldan ortasında, ceza sahasında Elmander'in bekletmeden yaptığı vuruş yandan auta gitti.

 21. dakikada Emre Çolak'ın sağdan yaptığı ortada, ceza sahasında Elmander'in etkili kafa vuruşunda,kaleci Viviano meşin yuvarlağı tokatlayarak kornere gönderdi.

 35. dakikada ceza sahasında Necati'nin önüne bıraktığı topa Elmander sert vururken, meşin yuvarlak az farkla yandan auta çıktı.

 48. dakikada Galatasaray 1-0 öne geçti. Selçuk İnan'ın güzel ara pasında savunmanın arkasına sarkan Umut Bulut ceza sahasına girmeden sert bir vuruş yaparken, top kaleci Viviano'nun müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 1-0.

 

53. dakikada hızlı gelişen Fiorentina atağında ceza sahasında El Hamdaoui'nin yakın mesafeden vuruşunda, kaleci Muslera meşin yuvarlağa sahip oldu.

 57. dakikada Cassani'nin sağdan yaptığı ortada, ceza sahasında uygun durumdaki Jotevic'ten önce davranan kaleci Muslera, topu yumruklayarak uzaklaştırdı.

 79. dakikada Ljajic'in soldan kullandığı korner atışında ceza sahasında oluşan karambolde meşin yuvarlak üst direkten döndü. Pozisyonun devamında ceza sahasında Roncagli'nin kafa vuruşu üstten auta çıktı.

 Kalan dakikalarda önemli pozisyon olmadı ve Galatasaray, daha etkili bir futbol oynadığı karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı.

 

-Maçtan notlar-

Türk Telekom Arena'da yapılan özel karşılaşmada İtalya'nın Fiorentina ekibini ağırlayan Galatasaray, son hazırlık maçında İstanbul'da taraftarıyla buluştu.

 

Daha önceki hazırlık maçlarında SV Kirchbichl (11-0), İstanbulspor (5-0), Konya Torkuspor (6-1), Olimpija Ljubljana (1-1) ve Lazio (1-0) ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe ile yapacağı TFF Süper Kupa mücadelesi öncesi son hazırlık maçında Fiorentina'yı konuk etti.

 Kendi evinde ilk kez taraftarının önüne çıkan sarı-kırmızılı ekibin maçına taraftarların ilgisi de yüksek oldu. Taraftarlar, Türk Telekom Arena tribünlerini önemli ölçüde doldurarak, takımlarına destek verdi.

 

-Terim ve Ujfalusi için anlamlı maç-

Galatasaray'ın Fiorentina ekibiyle yaptığı karşılaşma, teknik direktör Fatih Terim ve Çek savunma oyuncusu Tomas Ujfalusi için ayrı bir anlam taşıdı.

 Teknik direktör Terim, sarı-kırmızılı ekipteki ilk dönemini tamamladıktan sonra 2000-2001 sezonunun ilk yarısında Fiorentina'nın başında görev alırken, Ujfalusi ise 2004-2008 yılları arasında 4 sezon ''Mor Menekşeler''in formasını giymiş ve takım kaptanlığını üstlenmişti.

 

-Amrabat yedeklerde-

Sarı-kırmızılı ekibin Kayserispor'dan transfer ettiği Faslı oyuncu Nordin Amrabat, Fiorentina ekibine karşı ilk kez takım kadrosunda yer alırken, yedekler arasında kendisine yer buldu.

 Yeni transferlerden Hamit Altıntop ve Dany'nin ilk 11'de sahaya çıktığı müsabakada, Burak Yılmaz ile Umut Bulut ise yedekler arasında yer aldı.

 

-İlk 11'ler-

Teknik direktör Fatih Terim, Fiorentina'ya karşı; Muslera, Eboue, Semih Kaya, Dany, Hakan Balta, Hamit Altıntop, Engin Baytar, Selçuk İnan, Emre Çolak, Necati Ateş ve Elmander 11'ini sahaya sürdü.

 Öte yandan, Fiorentina ekibi ise; Viviano, Roncagilla, Nastasic, Rodriguez, Olivera, Vargas, Cassani, Jovetic, El Hamdaoui, Aquilani, Balero 11'iyle sahada yer aldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim