IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BURSADA ZORLU KARŞILAŞMA MUHTEMEL 11LERBURSADA ZORLU KARŞILAŞMA MUHTEMEL 11LER
Tarih : 09.08.2012 09:08  - Benzer Haberleri Göster
UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Finlandiya'nın KuPS Kuopio takımına 1-0 yenilen temsilcimiz Bursaspor, kendi sahasında rövanş maçına çıkacak.

Bursa Atatürk Stadı'nda saat 21.30'da oynanacak maçı Romanya Federasyonu'ndan Alexandru Dan Tudor yönetecek. Tudor'un yardımcılıklarını Aurel Onita ve Radu Adrian Stefan Ghinguleac yapacak. Mücadelenin 4'üncü hakemi ise Radu Marian Petrescu.

TEK HEDEF TUR
UEFA Avrupa Ligi 3'üncü ön eleme turu ilk maçında Finlandiya'nın KuPS Kuopio takımına 1-0 yenilen Bursaspor, kendi sahasında rövanş maçına çıkacak. Bursaspor turu geçebilmek için rakibini 2-0, 3-1, 4-2 gibi 2 farklı skorlarla yenmesi gerekiyor. Yeşil beyazlıların 1-0 galibiyetinde maç uzayacak 2-1, 3-2 gibi tek farklı galibiyetlerimizde ise turu geçen taraf Finlandiya ekibi olacak. Tüm beraberlikler ise Koupio'ya turu getirecek.

94 GÜNLÜK HASRET
Bursaspor, KuPS karşılaşmasıyla 94 gün sonra kendi sahasında taraftarıyla buluşmuş olacak. Yeşil beyazlılar Bursa Atatürk Stadı'ndaki en son karşılaşmasını Süper Final Avrupa Grubu'nda Sivasspor ile oynamıştı.

VEDERSON YOK
Bursaspor'da büyük kızının hastalığı nedeniyle izin alarak ülkesine giden tecrübeli futbolcu Gökçek Vederson KuPS maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın savunmanın solunda Hakan'a görev vermesi bekleniyor.

BURSASPOR
Carson
Basser
Serdar
İbrahim
Hakan
Sestak
N'Diaye
Adem
Ozan
Batalla
Pinto

KUPS KUOPIO
Hilander
Nissinen
Taipale
Karkainen
Hynynen
Joenmaki
Paananen 
Ilo 
Puri
Tabe
Obiefule

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 21:30
HAKEM: Alexandru Dan Tudor
YAYIN: TRT Haber


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim