IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞI  FERNANDES KURTARDIBEŞİKTAŞI FERNANDES KURTARDI
Tarih : 27.03.2012 07:06  - Benzer Haberleri Göster

Büyükşehir Bld. 2 - 2 Beşiktaş  

32. haftanın kapanış maçında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı da karşı karşıya geldi. Kıran kırana mücadeleye sahne olan maç 2-2 beraberlikle tamamlandı.
Spor Toto Süper Ligde İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile Beşiktaş arasına oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.
 
6. dakikada İstanbul Büyükşehir Belediyespor öne geçti. Ev sahibi takımın soldan kullandığı taç ataşında, Webo un ceza sahasında göğsüyle indirdiği topu, Holmen ceza yayındaki Efeye aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda, meşin yuvarlak yan kale direğinin içine çarparak, filelere gitti: 1-0.
36. dakikada Beşiktaş skoru eşitledi. Eliyle topu oyuna sokmak isteyen kaleci Oğuzhanın kısa pasında meşin yuvarlağı sol tarafta kontrol eden Fernandes, Mustafa ile iyi bir ikili oyun sonucunda takımına golü kazandırdı. Mustafa ile paslaşarak ceza sahasına giren Fernandes, sol çaprazda topu Candan da kurtararak, düzgün bir vuruş yaptı ve meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-1.
49. dakikada Fernandesin şık arapasında sol kanatta topla buluşan Simao un içeriye yaptığı ortada Mustafa Pektemek altıpas içinde filelere gönderdi. 1-2
70. dakikada savunmanın arkasına atılan topu ceza sahası sağ çaprazında kontrol eden Efe in arka direğe yaptığı ortada Visca topu diziyle filelere gönderdi. 2-2


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim