IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

AMRABAT FENERBAHÇE MAÇINI İPLE ÇEKİYORAMRABAT FENERBAHÇE MAÇINI İPLE ÇEKİYOR
Tarih : 07.08.2012 12:17  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray'ın yeni transferi Nordin Amrabat, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde çıktığı ilk antrenmanın ardından GSTV'nin sorularını yanıtladı. Kendisini oldukça fit hissetiğini belirten Amrabat, Fenerbahçe maçını sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.

Büyük bir heyecan yaşadığını belirten Amrabat, "Sizinde belirttiğiniz gibi takımla beraber ilk antrenmanıma çıktım, bu durum benim için heyecan vericiydi; çok mutluyum. Kendimi fit hissediyorum. Bildiğiniz gibi Fas Milli Takımı ile tüm antrenmanlara çıktım." dedi.

İstanbul'daki hava şartlarının oruç tutarken sıkıntı yarattığını dile getiren Faslı oyuncu, "Takımımla ilk antrenmana çıktığım için büyük bir heyecan duyuyorum ancak tabii ki şu anda Ramaza ayındayız biliyorsunuz. Ben de oruç tutuyorum. İngiltere'de bu durum rahat oluyordu, çünkü 20 derece oruç tutmak pek zorlamıyordu. Ancak İstanbul'da hava sıcaklığı 30 dereceyi buluyor ve bu da doğal olarak biraz zorlama yaratıyor" şeklinde konuştu.

Fenerbahçe maçını sabırsızlıka beklediğini ifade eden Amrabat, "Fiorentina maçı bizim için çok önemli bir test olacak. İtalya'nın güçlü rakiplerinden biri olan Fiorentina ile karşılaşmak, pazar günü oynayacağımız Fenerbahçe maçı öncesinde çok önemli. Benim için de Fenerbahçe maçı çok önemli olacak. Ben de herkes gibi Fenerbahçe maçının bir an önce gelmesini istiyorum. Umarım o maçta forma giyerim ve Galatasaray'daki ilk kupamı kaldırırım" ifadelerini kullandı.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim