IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

POTANIN PERİLERİ ÇEYREK FİNALDEPOTANIN PERİLERİ ÇEYREK FİNALDE
Tarih : 03.08.2012 08:18  - Benzer Haberleri Göster

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Londra Olimpiyat Oyunları'ndaki 4. maçında Çin'i 27 sayı farkla, 82-55 mağlup etti ve çeyrek finale yükselmeyi garantiledi.

Potanın Perileri, maçın başından itibaren üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi. 3. dakikayı 8-2'lik skorla önde geçen ay-yıldızlılar, ilk periyodu da 23-13 önde tamamladı. Bu çeyrekte Bahar Çağlar pota altında, Işıl Alben de dışarıdan oyunu domine etti.

İkinci çeyreğe ise Şaziye İvegin'in üç sayılık isabetleriyle başlayan Periler, bu periyodun ilk bölümlerinde 36-16 ile farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Daha sonra Lijie Miao’nun önderliğinde toparlanan Çin, farkı devre sonuna eritti. Türkiye, mücadelenin ilk yarını 39-27 önde tamamladı.

İkinci yarıya pota altında Holingsvorth ve Nevriye Yılmaz'ın durdurulamaz oyunu ile başlayan Periler, çeyreğin hemen başında farkı 18 sayıya çıkardı. Bu periyodun kalan dakikalarında da rakibi üzerinde büyük bir üstünlük sağlayan ay-yıldızlılar, Bahar Çağlar ve Tuğba Palazoğlu'nun sayılarıyla yakaladığı farkı sürdürdü ve 4. periyoda 59-43 önde girmeyi başardı.

Son çeyrekte de çok rahat oynayan Potanın Perileri, dış atışlardaki isabet oranıyla rakibinin direncini tamamen kırdı ve aradaki farkı 20 sayının üzerine çıkardı. Son dakikalarda kontrollü oyununu sürdüren Türkiye, salondan 27 sayı farkla 82-55 galip ayrıldı.

Bu galibiyetin ardından çeyrek finali garantileyen Potanın Perileri, ABD'nin ardından grubu ikinci sırada tamamlayabilmek adına da çok büyük bir avantaj yakaladı.

Potanın Perileri, 5. maçında 5 Ağustos Pazar günü 22:00'de Hırvatistan ile yapacak


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim