IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

12 AĞUSTOS DA OYNANACAK DERBİ İÇİN CİMBOMUN TAVRI12 AĞUSTOS DA OYNANACAK DERBİ İÇİN CİMBOMUN TAVRI
Tarih : 01.08.2012 08:19  - Benzer Haberleri Göster

Süper tavır!

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ipler her gün yeni bir açıklamayla biraz daha gerilirken, 12 Ağustos’ta Erzurum’da oynanacak Süper Kupa maçı öncesi tansiyonun bir hayli yükselmesi endişeleri de artırdı.

Başkan Ünal Aysal’ın özellikle Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve daha sonra yönetim kurulunun sert mesajları nedeniyle Erzurum’a gidip, gitmeme konusunu gözden geçirdiği öğrenildi. Aysal’ın dev maça gitmeme kararı aldığı belirlendi. Ha,tta Erzurum Ticaret Odası’ndan yapılan iftar davetine de bu yüzden henüz yanıt verilmediği vurgulandı. Tatilini sürdüren Ünal Aysal, Milliyet’in konuyla ilgili sorusuna ise “Henüz kimlerin gideceğine karar vermedik” yanıtını verdi. Ancak Aysal’ın tartışma ortamına çekilmekten büyük rahatsızlık duyduğu ve bu nedenle Süper Kupa maçında sarı-kırmızılı kulübün 2. Başkan seviyesinde temsil edileceği kaydedildi. Kulüpte dün yapılması gerekirken yarına ertelenen yönetim kurulu toplantısında Ünal Aysal’ın bu kararını duyuracağı ifade edildi.

Rezervasyon yaptırdı
Galatasaray’ın 3 Temmuz sürecinde sözcülüğüne soyunan ve özellikle Fenerbahçe camiasının tepkisini çeken Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk’ün ise uçak rezervasyonunu yaptırdığı ve Erzurum’a gideceği bildidildi.

Bir yıllık cezaevi döneminin ardından serbest kalan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın da Erzurum’daki finali tribünden izlemesi bekleniyor. İki kulüp arasındaki demeç savaşının ardından Yeni Erzurum Stadı’nın özellikle protokol tribününde ortaya çıkacak fotoğraf şimdiden merakla bekleniyor.

KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim