IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

H.Karataş Dettori ile yarışıyorH.Karataş Dettori ile yarışıyor
Tarih : 30.07.2012 09:05  - Benzer Haberleri Göster

20 Temmuz Cuma programında yer alan 7 koşunun, hepsini kazanma başarısı göstererek rekor kıran jokey Halis Karataş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Mehmet Mehdi Eker tarafından ödüllendirilecek.

Başarılarıyla Türk jokeyliğinin en önemli ismi olmayı hak eden Halis Karataş’a Üstün Başarı Ödülü, 31 Temmuz Salı günü Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın Ankara’daki Kampüsü’nde saat 13.00’de düzenlenecek bir törenle verilecek.

Gerek ulusal basında gerekse yurt dışında Halis Karataş’ın bu başarısı büyük ses getirdi. Halis Karataş’ın üstün performansı ve kırdığı 7 koşuluk rekordan dolayı Türkiye’de ilk defa bir jokeye Üstün Başarı Ödülü verilecek. Üstün başarı plaketi Bakanlık Kampüsü içinde basın mensuplarının da katılımıyla yapılacak.

Yarış yaşamı boyunca birçok kupa kazanan, yurtdışında da ülkemizi katıldığı koşularda başarıyla temsil eden usta jokey Halis Karataş, 20 Temmuz Cuma günü; Akıncıhan, Tampico, Sarus, Lidertay, Sarraf, Verdasko ve Mia Nur adlı safkanlarla birinciliğe ulaşmıştı.  

Karataş Dettori ile yarışıyor

1992 yılında Dede Mutlu bir günde 7 koşuluk programda 6 yarış kazanmış ve rekora imza atmıştı. Dünya pistlerinde, bir yarış gününde 7 koşu kazanma başarısı gösteren 2 jokeyden biri jokeyimiz Halis Karataş diğeri ise Frankie Dettorie’dir.

28 Eylül 1996’da Ascot Hipodromu’nda dünyaca ünlü jokey Frankie Dettori 7 yarışın 7’sinde potoyu önde geçmişti.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim