IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

BEŞİKTAŞTA KADRO 24 E DÜŞTÜBEŞİKTAŞTA KADRO 24 E DÜŞTÜ
Tarih : 29.07.2012 08:36  - Benzer Haberleri Göster

Teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, ısınma bölümünün ardından uzun süre pas çalışması yaparken, yarı sahada çift kale maç ve kanat ortalarından gol çalışmalarıyla da idman tamamlandı.

Siyah-beyazlı ekibin yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen isimlerden Quaresma ile Simao'nun yanı sıra izinli olması nedeniyle henüz ülkesinden dönmeyen Fernandes ve tedavisi süren İsmail Köybaşı, antrenmanda yer almadı.

-McGregor ve Escude takımla ilk kez-
Beşiktaş'ın kadrosuna yeni kattığı isimler Allan McGregor ve Julien Escude, takımla ilk çalışmalarına çıktı.

İskoç kaleci McGregor ve Fransız savunma oyuncusu Escude, yeni takımlarıyla ilk antrenmanlarına çıkarak, takım arkadaşlarıyla tanışma fırsatı buldu.

-Kadro 24 kişiye indi-
Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın, Avusturya kampının ardından kadroyu 24 kişiye indirdiği bildirildi.

Avusturya kampına götürülen oyunculardan, aralarında Tanju Kayhan, Burak Kaplan ve Berat Çetinkaya'nın da bulunduğu 12 isim, A takım kadrosunda kendisine yer bulamadı.

Bu üç isimle birlikte, genç oyuncular Umut Kaya, Mertcan Tunca, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Rıdvan Şimşek, Mertcan Demirer, Ümit Karaal, Caner Turp ve Sezer Özmen, Avusturya kampına götürülmelerine karşın, teknik direktör Samet Aybaba'nın tercihleri arasına girmeyi başaramadı.

Aybaba'nın 24 kişiye indirdiği kadroda, Cenk Gönen, Allan McGregor, İsmail Köybaşı, Uğur Boral, İbrahim Toraman, Ersan Gülüm, Julien Escude, Tomas Sivok, Necip Uysal, Muhammed Demirci, Veli Kavlak, Manuel Fernandes, Roberto Hilbert, Mehmet Akyüz, Emre Özkan, Hasan Türk, Kadir Arı, Mehmet Akgün, Oğuzhan Özyakup, Erkan Kaş, Mertcan Aktaş, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek ve Olcay Şahan'ın yer aldığı aktarıldı.

-Başkan Orman, antrenmanı izledi-
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı ekibin antrenmanını izleyenler arasında yer aldı.

Beraberinde kulüp ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi ve futbol komitesi başkanı Tamer Kıran ile birlikte antrenman sahasına gelen Fikret Orman, çalışmayı takip etti.

Bu arada, siyah-beyazlı ekip, yeni sezon hazırlıklarını yarın sürdürecek. Sabah erken saatlerde idman yapacak Beşiktaş, akşam ise Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sarıyer ile hazırlık maçı oynayacak. İki ekip arasındaki karşılaşma, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 18.30'da yapılacak.


KAYNAK:AJANSSPOR


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim