IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

TERİM DEVLER LİGİNDETERİM DEVLER LİGİNDE
Tarih : 24.07.2012 03:34  - Benzer Haberleri Göster

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim bir kez daha dev teknik adamlarla buluşuyor.. Usta teknik adam, UEFA tarafından Elit Teknik Direktörler Forumuna davet edildi.

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino imzasıyla gönderilen davet mektubunda, teknik direktör Fatih Terimin 5-6 Eylül tarihlerinde UEFAnın Nyondaki merkezinde bu yıl 14.sü düzenlenecek Elit Teknik Direktörler Forumuna davet edildiği bildirildi.

Açıklamada, organizasyonun ilk gününde, 2011-2012 UEFA Şampiyonlar Liginde yaşanan gelişmeler üzerinde durulacağı, ayrıca 2012 UEFA Avrupa Şampiyonası'na teknik bir bakış açısıyla yorum getirileceği vurgulandı.

Forumun ikinci gününde ise ''Organizasyon ve Yönetmelikler'' adlı konu başlığının ardından oyun kuralları ve hakemlerle ilgili ana konuların gündeme geleceği belirtildi.

Organizasyonun son başlığında ise teknik adamlar, çalıştıkları seviyede yönetim ve liderlik anlamında karşılaştıkları zorlukları ele alacaklar.

Daha önce 2002 yılında dördüncüsü düzenlenen UEFA Elit Teknik Direktörler Forumuna davet edilen Fatih Terim, Nyon'daki toplantıda Arsene Wenger, Jose Mourinho, Vicente Del Bosque, Louis Van Gaal, Marcello Lippi, Fabio Capello, Carlo Ancelotti, Ottmar Hitzfeld, Klaus Toppmöller, Gerard Houllier, Jupp Heynckes, Javier Irureta ve Fernando Santos gibi önemli teknik adamlarla fikir alışverişinde bulunmuştu.


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim