IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Esat Özbilen Koşusu
u AMERİKALI kazandıEsat Özbilen Koşusu u AMERİKALI kazandı
Tarih : 24.03.2012 08:13  - Benzer Haberleri Göster

24 Şubat Cumartesi günü Adana Yeşiloba Hipodromu da düzenlenen Esat Özbilen Koşusu u (KV 8 / S) Kemal Kurtun sahibi olduğu AMERİKALI (Candy Ride - Southern / Southern Halo) isimli safkan kazandı. Jokey Selim Kaya ile start alan safkan, 2000 metre kum pistte 2.13.42’lik derece yaptı.

Dört ve daha yukarı yaşlı 4 safkan İngiliz atının katıldığı koşuda, SABAH GÜNEŞİ ikinci, WOLF BLOOD üçüncü, MAYAN da dördüncü oldu. Birincilik ikramiyesi 54.500 TL olan koşunun farkları 2,5 Boy - Uzak - 3,5 Boy şeklinde gerçekleşti.

AMERİKALI; başarılı yarışlarına bir yenisini daha eklerken 22. startında 9. birinciliğine ulaştı. Başarılı safkan son olarak aynı pistte 11 Şubat Cumartesi günü gerçekleştirilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı Koşusu u (Açık A3) kazanmıştı.

ESAT ÖZBİLEN
(1920-2007)

1920 Adana doğumlu Esat Özbilen, Borsa Meclis Başkanlığı, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Asliye Hukuk Mahkemeleri’nde bilirkişilik görevleri yanı sıra sahalarımızda uzun yıllar at sahipliği ve yetiştiricilik yapmıştır. Adana ve İstanbul hipodromlarında Komiserler Kurulu üyeliği ve başkanlığı yaptıktan sonra Yüksek Komiserler Kurulu üyeliği görevinde de bulunmuştur.

2007 yılında kaybettiğimiz Türkiye Jokey Kulübü Asli Üyesi Esat Özbileni, anısına düzenlenen bu koşuda saygı ve rahmetle andık


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim