IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Sultansuyu Tarım İşletmesi Koşusunu LİDERTAY KazandıSultansuyu Tarım İşletmesi Koşusunu LİDERTAY Kazandı
Tarih : 13.07.2012 10:06  - Benzer Haberleri Göster

75. Yıl Ankara Hipodromu'nda 12 Temmuz Perşembe günü düzenlenen Sultansuyu Tarım İşletmesi Koşusu'nu Semra Ulusoy'un sahibi olduğu LİDERTAY (d.a. Bozok - Nazlışan / EMAEL) jokey Halis Karataş'la 1.44.68'lik bitiriş derecesiyle kazandı.

4 yaşlı safkan Arap atlarının start aldığı kum pistteki 1500 metre mesafeli koşuyu (Açık - G2 / DH) YÜREKKAYA (Bilgin - Gözdenur / GENUINE RULER) ikinci olarak tamamlarken CİHANEFE (Şövalye - Nazıma.39 / SEKLAVİ.37) ile KARABEDİR (Altaha - Mebruke.87 / HAVUÇEROL) isimli safkanlar da tabelanın diğer sıralarını tamamladılar. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL olan koşunun farkları 3,5 boy - 1 boy - baş şeklinde gerçekleşti.

Koşuyu kazanan atın sahibi adına Hüseyin Karataş'a kupayı TİGEM Genel Müdürü Mehmet Halis Bilden verdi. Törende, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu Üyesi Mehmet Mircan Fırat da kazanan atın yetiştirildiği Anadolu Tarım İşletmesi'nin Müdürü Zafer Öz'e günün anısına kupa verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine TİGEM'e bağlı İşletmelerin Müdürleri ile Ankara Hipodrom Müdürü Cemil Akpınar da katıldı.

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim